FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Miroslav Stoch sevinci

Fenerbahçe’de Miroslav Stoch sevinci yaşanıyor.

Fenerbahçe'de Miroslav Stoch sevinci

Uzun süre sonra forma bulduğu Zorya Luhansk maçında kilidi açan isim olan Slovak oyuncunun bu performansına en çok Başkan Aziz Yıldırım sevindi.

Fenerbahçe’de Miroslav Stoch sevinci yaşanıyor. Uzun süre sonra forma bulduğu Zorya Luhansk maçında kilidi açan isim olan Slovak oyuncunun bu performansına en çok Başkan Aziz Yıldırım sevindi.

Bunun temel sebebi ise Yıldırım’ın, Stoch’a olan güveni. Daha önce birçok kez takımdan ayrılması ve gönderilmesi plansa da Slovak futbolcu takımda kalmıştı. Hatta kiralık olarak gönderildiği dönemde sözleşmesi uzatılmıştı. Bunun temel sebeplerinden biri de Başkan Yıldırım’ın Stoch’taki potansiyele inanması ve güvenmesiydi. Slovak oyuncu attığı gol ve performansı ile bir anlamda bunu bir kez daha gösterdi.

Mehmet Demirkol'dan Fenerbahçe'ye flaş çağrı



Skrtel en iyilerde

Fenerbahçe’nin sezon başında Liverpool’dan transfer ettiği Martin Skrtel, başarılı futboluyla dikkat çekiyor. Zorya karşısında da ilk 11’de sahaya çıkan deneyimli savunmacı UEFA’nın haftanın 11’inde de kendine yer buldu. Listeye Türkiye’den giren tek isim olan Slovak futbolcu, bu sezon 20 karşılaşmada forma giydi.

Teklifler vardı ama!

Roma’da istediği süreyi alamasa da Salih’e gerek İtalya gerekse de birçok yabancı kulüpten teklif geldi. Ancak yönetim, Salih’i F.Bahçe’nin geleceği olarak gördüğü için bu teklifleri kabul etmedi.
Yönetim Ozan ve Alper’i de takımının geleceği olarak görüyordu. Bu sezonla birlikte iki futbolcu beklenen çıkışı yaptı. Şimdi de Salih’in çıkış yapması bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER