FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Phillip Cocu dönemi başlıyor

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörünün bugün İstanbul’da olması planlanıyor... Phillip Cocu’yu oldukça yoğun bir program bekliyor. Hollandalı hoca, önce tesisleri gezip detaylı bilgi alacak. Ardından yöneticilerle birlikte Topuk Yaylası’nın yolunu tutacak. Cocu, Ülker Stadı’nda 3 yıllık resmi sözleşme imzaladıktan sonra ise perşembe günü Samandıra’da takımın başında ilk idmanına çıkacak.

Fenerbahçe'de Phillip Cocu dönemi başlıyor

Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Comolli, uzun araştırmaların ardından teknik direktör olarak Phillip Cocu isminde uzlaşırken, Hollandalı hocayla 3 yıllık anlaşmaya varılmıştı. 48 yaşındaki çalıştırıcının bugün İstanbul’da olması planlanıyor.

Yardımcısı Chris wan der Weerden ile Türkiye’ye gelecek olan Cocu’yu İstanbul’da oldukça yoğun bir program bekliyor. Öncelikle Başkan Ali Koç’la bir araya gelecek olan Phillip Cocu, tesisleri gezecek ve kulüple ilgili bilgi alacak.

İlk kamp Düzce’de : Aykut Kocaman’ın gitmeden önce yeni yönetime sunduğu detaylı rapor da Cocu’ya teslim edilecek. Bu sayede genç hoca, mevcut kadroya ilgili daha detaylı fikir sahibi olacak. Sonrasında Fenerbahçe’nin yeni teknik patronunun, yöneticilerle birlikte Topuk Yaylası’na gitmesi planlanıyor. Cocu, Düzce’deki tesisleri beğenmesi halinde; Sarı- Lacivertliler’in ilk etap kampını burada yapacağı öğrenildi.

Ali Koç da olacak : Phillip Cocu, basın önünde resmi imzayı ise Ülker Stadı’nda atacak. Başkan Ali Koç’un da yer alacağı törende Cocu, Sarı-Lacivertli camiaya ve taraftara ‘merhaba’ diyecek. 28 Haziran Perşembe günü de Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde Hollandalı taktisyen ilk antrenmanına çıkacak. Futbolcularla tanışacak olan Cocu, özellikle tüm gençleri ilk etap kampında görmek istiyor. Gidecekkalacaklarla ilgili karar burada verilecek.

Fenerbahçe'den Beşiktaş'a dev çalım

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER