FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Rapaiç A Takım'a yükseliyor

Fenerbahçe'nin altyapıya yaptığı takviyeler sonuç vermeye başladı. Sarı lacivertliler, devre arası transfer döneminde U21 takımında denemeye aldığı Adenis Shala ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'de Rapaiç A Takım'a yükseliyor

Fenerbahçe'nin devre arasında denemeye aldığı Kosovalı futbolcu Adenis Shala, U21 takımında gösterdiği performansla teknik heyetten tam not aldı.

Sarı lacivertli yönetim genç oyuncuyla sözleşme imzaladı. Öte yandan attığı gollerle tüm dikkatleri üzerine çeken Boris Rapaiç'in yeni sezonda A Takım kadrosunda olmasının beklendiği öğrenildi.

Fenerbahçe'de bir devir kapanıyor

Kosovalı futbolcunun gösterdiği performansı oldukça beğenen teknik heyet, oyuncuyla sözleşme uzatılması konusunda yönetime detaylı bir rapor sunmuştu. Öte yandan U21 Takımı'nda attığı gollerle adından söz ettiren Milan Rapaiç'in oğlu Boris Rapaiç, A Takım'a göz kırpıyor.

Gelecek sezon A Takım'la idmanlara çıkacak olan oyuncunun 2018-2019 sezonu kadrosunda da yer almasının beklendiği öğrenildi.

Boris Rapaiç, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 5 maçta (U21) 5 gol atma başarısı gösterdi : Forvet olarak oynayan ve daha önce Inter U19 Takımı'nda da forma giyen Boris Rapaic, ülkesinin takımı Hajduk Split'te de forma giydi. Hajduk Split ile sözleşmesi bittikten sonra Fenerbahçe'de deneme süreci geçiren genç yetenek devre arası kampında beğenildi ve kulübe kazandırılmaya karar verildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER