FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de savunma çöktü!

Fenerbahçe'nin defansı, son iki maçta ritmini kaybetti.

Fenerbahçe'de savunma çöktü!

Antalya'dan 4 yiyen Kanarya, Diyarbakır'da ise filelerinde 3 gol gördü. Üstelik bu kez Simon Kjaer de oynadı...

Fenerbahçe'ye bir haller oldu... Bu sezon hücumda sıkıntılar yaşamasına rağmen sağlam defansı ile ön plana çıkan F.Bahçe, iki maçtır gelene geç diyor!

Ligde 19 haftada 14 kez fileleri sarsılan Kanarya, Alves-Kadlec'ten oluşan savunma hattı ile Antalyaspor'dan 4 gol birden yiyince büyük şok yaşamış, çoğunluk savunmadaki bu zaafı Kjaer'in yokluğuna bağlamıştı. Ancak Amed karşısına Kjaer'li kadrosuyla çıkan sarı-lacivertli ekip, bu kez 3 yedi. Pereira, Antalya yenilgisi sonrası "Yediğimiz gollerin ve alınan yenilginin Kjaer'le ilgisi yok. Siz bu maçı istemediniz" diyerek oyuncularını ağır dille eleştirmişti. 

Fenerbahçe'nin yıldızına 22 milyon Euro

13 maçın hesabı toptan çıktı

Fotomaç'ın haberine göre; Savunmadaki bu düşüş, korkuttu! Diyarbakır temsilcisi, güçlü rakibine daha önce 13 resmi maçta attığı golü, bu kez tek karşılaşmada attı. Kaleci Fabiano, 10 resmi maçta 12 gol yedi. Antalyaspor ve Amedspor maçlarından önce lig ve kupada oynadığı toplam 26 maçta kalesinde 18 gol gören Fenerbahçe, son iki karşılaşmasında kalesinde 7 gol görerek dikkat çeken bir istatistiğin altına imza attı. 26 maçtaki gol yeme ortalaması 0.53 olan sarı-lacivertli takımın, son iki maçtaki gol yeme ortalaması 3.5'e yükseldi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER