FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Uygar Mert Zeybek şoku

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Uygar Mert Zeybek'in ön çapraz bağlarında yırtık olduğu açıklandı. Uygar Mert Zeybek'in sezon başında ön çapraz bağı kopmuştu.

Fenerbahçe'de Uygar Mert Zeybek şoku

Fenerbahçe'nin talihsiz oyuncusu Uygar Mert Zeybek'in ön çapraz bağının yeniden yapılandırılma ihtimali ortaya çıktı.

Sarı-lacivertli ekibin 6 Temmuz'da Romanya ekibi Laşi ile oynadığı hazırlık maçında sakatlanan ve 12 Temmuz'da ön çapraz bağından ameliyat olan Uygar Mert Zeybek'e atroskopi yapıldığı ve menisküsünün tedavi edildiği bildirildi. 22 yaşındaki oyuncunun gerekirse ön çapraz bağının yeniden yapılandırılacağı da aktarıldı.

Sarı Lacivertlilerin resmi sitesinden kulüp doktoru Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu'nun yaptığı şu açıklamayı yayınladı:

Futbolcumuz Uygar Mert Zeybek'in antrenmanda oluşan travma sonucu sağ bacak menisküsünde yırtık ve ön çapraz bağında kısmi yırtık şüphesi oluşmuştu.Yapılacak atroskopi ile menisküsü tedavi edilirken gerekirse ön çapraz bağı yeniden yapılandırılacak... Futbolcumuzun tedavisi takım doktorumuz Profesör doktor Burak Kunduracıoğlu gözetiminde sürdürülmektedir.

Jeremain Lens bedavaya F.Bahçe'nin olacak

RVP'DEN DESTEK

Genç futbolcuya Robin Van Persie'den destek geldi. Persie, Instagramdan yaptığı açıklamada Mert için, ""Güçlü kal. Sen müthiş bir oyuncusun. Senin zamanın geliyor" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER