FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de Volkan Demirel sürprizi!

Fenerbahçe’de sözleşmesi sona eren ve henüz yeni anlaşma yapmayan Volkan Demirel’de sürpriz yaşandı. Tecrübeli eldivenin ismi resmi sitede güncellenen kadroda yer almaya devam etti.

Fenerbahçe'de Volkan Demirel sürprizi!

Sarı-lacivertli takımda yeni sezon çalışmaları hızlı devam ederken transferdeki durgunluk dikkat çekiyor. Ancak buna karşın Fenerbahçe’nin resmi sitesindeki bir ayrıntı gözlerden kaçmadı. Yeni sezon öncesi sitede bulunan futbol takımı kadrosu düzenlenirken Volkan Demirel sürprizi yaşandı.

Şu anda iç transferde Volkan Demirel ile sözleşme yenileme görüşmelerine devam eden sarı-lacivertlilerin kadrosunda 1 numaralı formasıyla Volkan yer almaya devam etti. Sözleşmesi sona eren ve henüz yeni kontrata imza atmayan tecrübeli kalecinin bu durumu dikkat çekti. 

Çünkü sürekli güncellenen bu kadroda, kiralık süresi biten ve ayrılan Vincent Janssen ile Al Wahda takımına satılan Jose Fernandao’nun isimleri yer almıyor. Yine aynı şekilde Sion’daki kiralık süresi biterek, Fenerbahçe’ye dönen Salih Uçan ve Boluspor’dan geri dönen Ahmethan Köse de kadroya yeniden yazılmış durumda.

Sürekli güncellenen bu kadro sekmesinde Volkan Demirel’in halen yer alması öne çıktı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER