SÜPER LİG

Fenerbahce’de yabancı devrimi

Turkcell Süper Lig’de zirveye kurulan Fenerbahçe’nin devre arasında revizyon yapması bekleniyor.

Fenerbahce’de yabancı devrimi

Ocak’ta Carlos ve Deivid gidecek. Yönetim Deivid’den gelecek 3.5 milyon Euro ile bir santrfor alacak. 8 yabancı kontenjanından birisi ise tasarruf için kullanılmayacak

Süper Lig’de zirveye kurulan F.Bahçe’nin devre arasında revizyon yapması bekleniyor. Roberto Carlos ve Deivid ile ocak ayında yolları ayırmayı planlayan sarı-lacivertliler, şu sıralar ince hesaplar yapıyor.

Yılda 4.5 milyon Euro’ya oynayan Carlos’un ücretinin yarısını kesmeyi düşünen yönetim, Daum’la yıldızı barışmayan Deivid’i ise 3.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında elden çıkartacak.

İspanyol golcü Daniel Güiza’nın performansından tatmin olmayan camia ise bombayı bir santrfor alarak patlatacak. Luis Fabiano, Kanoute, Zigiç ve Luca Toni 4’lüsünden en uygununu renklerine bağlamak isteyen yönetimin ilk hedefi Sevilla forması giyen Kanoute’yi transfer etmek.

7 YABANCIYLA DEVAM

Değişim rüzgârlarının yaşanacağı F.Bahçe’de bir yabancı futbolcu kontenjanını ise boş bırakılacak. Zaten bir yıldızını tribünde oturtmak zorunda kalan sarı-lacivertliler işin maddi yönünü de düşünüyor. Tasarruf için kemerleri sıkan yönetim, sezona 7 yabancıyla devam edecek. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER