FENERBAHÇE

Fenerbahçe'de yeni 10 numara Salih Uçan

Fenerbahçe'de yeni sezon için transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken oluşturulacak yeni takım için de planlamalar yapılıyor.

Fenerbahçe'de yeni 10 numara Salih Uçan

Sarı-lacivertliler, 27 Temmuz'da evinde ve 3 Ağustos'ta deplasmandaki Monaco karşılaşmalarına kilitlendi.

Sarı-lacivertliler, 27 Temmuz'da evinde ve 3 Ağustos'ta deplasmandaki Monaco karşılaşmalarına kilitlendi. Vitor Pereira 3'lü mü 4'lü mü oynayacağına karar veremezken 10 numara pozisyonunda görev vereceği ismi belirledi: Salih Uçan...

Deneyimli çalıştırıcı transfer yetişmeyince hazırlık maçlarında bu pozisyonda Aatif Chahechouhe ve Salih Uçan'ı bu mevkide oynatmıştı. Pereira, futbol bilgisi daha yüksek olan, doğru pozisyon alan ve takımı yönetmede başarısı öne çıkan Salih'te karar kıldı.Fenerbahçe'nin hocası Vitor Pereira genç yıldızı ile birebir görüşerek ona öz güven de aşıladı.

İmzalar atıldı! Gomez dünya devinde!

'Roma sana çok iyi gelmiş'

Fotomaç'ın haberine göre; Portekizli çalıştırıcının kritik Monaco karşılaşmaları öncesi Salih Uçan'la görüşerek şunları söylediği belirtildi: "Roma'da geçirdiğin 2 yılda çok şey öğrenmişin. Yaşın daha çok genç ama müthiş bir olgunluğa sahipsin. Totti gibi senin pozisyonunun dev bir ismiyle idmana çıkmak bile büyük bir şans. Senin ondan çok şey öğrendiğin belli. İdmanlarda ve maçlarda bunu gördüm. Şimdi Monaco maçları geldi. En kritik mevkide seni oynatacağım. Benim Totti'm sensin. Sana güveniyorum."

Yorumlar
TREND HABERLER