SÜPER LİG

Fenerbahçe'den 10 numara transfer

Ersun Yanal'ın, "Tek eksik takımı ileriye taşıyacak gerçek bir 10 numara" sözüyle harekete geçen menajer Çetinkaya, Sao Paulo ile pazarlığa oturdu.

Fenerbahçe'den 10 numara transfer

Ersun Yanal'ın, "Tek eksik takımı ileriye taşıyacak gerçek bir 10 numara" sözüyle harekete geçen menajer Çetinkaya, Sao Paulo ile pazarlığa oturdu. İki sezon önce de gündeme gelen Ganso için yönetim, 2 Kasım'daki kongreyi bekliyor..

Fotomaç'ın haberine göre; F.Bahçe ara transferde sadece bir oyuncu alacak, 12'den vuracak. Sezonun ilk 7 haftasındaki sonuçlardan ve futboldan memnun olan Ersun Yanal, başkan Aziz Yıldırım'a, "Bizi ileriye taşıyacak, Alex'in koşananını alırsak bizi kimse tutamaz" sözlerinden sonra harekete geçen yönetim iki yıl önce Aykut Kocaman'ın istediğiGanso'ya yöneldi. İdari menajer Hasan Çetinkaya oyuncu, menajeri ve kulübü Sao Paulo ile temasa geçti.

Bonservisi el yakıyor
Brezilya'da "Alex'in veliahtı" denilen 24 yaşındaki oyun kurucunun piyasa değeri 13 milyon euro görünüyor. Ancak sözleşmesini 2017'ye kadar uzatan Sao Paulo mukaveleye "26.5 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi koymuştu. Fiyatının el yakması üzerine menajer Çetinkaya "Satış opsiyonlu kiralama" teklifini iletti. Gözü İngiltere ve İspanya gibi "gözde" liglerde olan Ganso da kiralama teklifine sıcak bakıyor.

Müjde 2 Kasım sonrası
Brezilya'nın Diario Do Grande gazetesi, "Türkiye'yi Avrupa'ya açılan bir kapı olarak gören Ganso,Fenerbahçe'ye evet diyebilir" ifadesini kullandı. Fenerbahçe yönetimi 2 Kasım'daki konre sonrasında müjdeyi verecek. 24 yaşındaki Ganso'yu Alex de
çok övüyor.

Okocha da onay verdi
Hasan Çetinkaya, Alex'in tavsiye ettiği Ganso için yaklaşık 15 gündür çalışıyor. Çetinkaya'nın, Ganso'nun transfer haklarının Türkiye temsilcisi olan Ali Sapan'la bir kaç kez bir araya geldiği öğrenildi. Ganso'nun menajeri Sabatino Durante'nin ortaklarından olan F.Bahçe'nin eski yıldızı JayJay Okocha'nın da 24 yaşındaki oyuncu için olumlu rapor verdiği bildirildi. Napoli'nin 10 milyon euro teklif ettiği Ganso için F.Bahçe bu rakamın üstüne çıkacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER