FUTBOL

Fenerbahçe'den çifte bomba! Kulübü teklifi kabul etti...

Hayal kırıklığıyla bitmek üzere olan sezonun son günlerinde Fenerbahçe önümüzdeki yılın transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Fenerbahçe'den çifte bomba! Kulübü teklifi kabul etti... - Sayfa 1

Hayal kırıklığıyla bitmek üzere olan sezonun son günlerinde Fenerbahçe önümüzdeki yılın transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın, “Mayıs ayında transferler bitecek” şeklindeki açıklamasının ardından Sarı-Lacivertliler’de son derece hareketli günler yaşanıyor.

Fenerbahçe'den çifte bomba! Kulübü teklifi kabul etti... - Sayfa 2

Geride bırakmaya hazırlandığımız sezonda özellikle orta alanda yaratıcı oyuncu sıkıntısı çeken Fenerbahçe’nin de ilk hedefi bu mevki. Bunun için de Lyon’un yıldız futbolcusu Mathieu Valbuena listenin başındaydı...

Fenerbahçe'den çifte bomba! Kulübü teklifi kabul etti... - Sayfa 3

Ancak Lyon ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncu için bonservis bedeli ödenmek istenmiyordu. İşte bu dönemde tıkanan görüşmelerde devreye Valbuena girdi ve işi bitirdi.

Fenerbahçe'den çifte bomba! Kulübü teklifi kabul etti... - Sayfa 4

KULÜBÜNÜ İKNA ETTİ Habertürk'te yer alan habere göre; Fransız yıldızın 3 milyon Euro’luk maaşı Lyon için ağır bir yüktü. Bunu bilen Valbuena da kulübüne, “Alacaklarımdan vazgeçiyorum, bonservisimi bana verin” dedi. Lyon yönetimi de bu teklifi kabul edince Valbuena’nın F.Bahçe’ye transferinde de pürüz kalmamış oldu.