FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den çifte transfer operasyonu

Fenerbahçe, Aytemiz Alanya’nın yıldızı Emre Akbaba için girişimde bulunma kararı aldı. Sarı-Lacivertliler, Emre Mor’u kadroya katmak için bir kez daha girişimde bulunmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'den çifte transfer operasyonu

Aykut Kocaman, yönetimden sol ayaklı merkez orta saha oyuncusu istemişti. Kontenjan dolu olduğu için yerli oyunculara da yönelen Fenerbahçe, Aytemiz Alanya’nın yıldızı Emre Akbaba için girişimde bulunma kararı aldı. Sarı-Lacivertliler, Emre Mor’u kadroya katmak için bir kez daha girişimde bulunmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe, ara transfer döneminde hep yabancı isimleri gündemine almıştı. Ancak kontenjanın dolu olması nedeniyle rota yerlilere de çevrildi. Aykut Kocaman, yönetim ile yaptığı son transfer toplantısında, orta sahanın ortasında görev yapan sol ayaklı bir oyuncu talebinde bulunmuştu. Menacerlerden birçok yabancı önerisi gelirken, Fenerbahçe Yönetimi, Aytemiz Alanya’nın yıldızı Emre Akbaba’yı gündemine aldı. Başarılı oyuncu, bu sezon yaptığı müthiş çıkışla milli takıma kadar yükseldi.

Fenerbahçe'nin eski yıldızının zor günleri

Aslan da peşinde : 25 yaşındaki oyuncu Galatasaray’ın da radarında. Sarı-Lacivertliler, elini çabuk tutarak Aytemiz Alanya Yönetimi ile temasa geçip Emre’nin şartlarını soracak. Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe cephesi, önümüzdeki yıllarda yabancı sayısının düşürülmesi ihtimali nedeniyle yıldız futbolcuyu transfer etmek için şartları sonuna kadar zorlamaya kararlı.

Sarı-Lacivertliler’in bir diğer yerli adayı da Emre Mor. Genç yıldız uzun süredir Sarı-Lacivertliler’in radarında. Yönetim, bu sezonun başında da milli oyuncu için ciddi bir girişimde bulunmuş, Emre tercihini Celta Vigo’dan yana kullanmıştı. Ancak başarılı futbolcunun İspanya macerası hiç de umduğu gibi gitmiyor. Emre Mor yeni takımında ligde sadece 8 maçta 161 dakika şans bulabildi. 20 yaşındaki futbolcu, daha çok forma şansı bulabileceği bir takıma kiralık olarak gitmeye sıcak bakıyor.

İki kanatta da oynuyor : Fenerbahçe de bunu fırsat bilerek, Emre’yi sezon sonuna kadar kadroya katmak için Celta Vigo’ya teklif yapmaya hazırlanıyor. Bu transferin gerçekleşmesi halinde, hem yabancı kontenjanı sorunu ortadan kalkacak hem de Aykut Kocaman her iki kanatta da kullanabileceği kaliteli bir yıldıza kavuşmuş olacak. İdari menacer Hasan Çetinkaya’nın İspanya’ya giderek Emre Mor için girişimleri başlatması bekleniyor.

Yorumlar
TREND HABERLER