FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den gece yarısı operasyonu!

Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'in yıldızı Edin Visca için kesenin ağzını açtı.

Fenerbahçe'den gece yarısı operasyonu!

Bip Spor’un haberine göre başkan Aziz Yıldırım, Medipol Başakşehir’e Boşnak yıldız karşılığında 5 milyon Euro + 1 futbolcu önerdi.

Medipol Başakşehir’in 6.5 milyon Euro istediği, tarafların anlaşmaya yakın olduğu belirtildi.

Sağ kanada oyuncu arayan Fenerbahçe yönetimi, bir yandan yeniden kiralama teklifinde bulunduğu Jeremain Lens’ten haber beklerken, diğer taraftan gözünü iç piyasaya çevirdi.

Sarı lacivertliler, geçtiğimiz günlerde Medipol Başakşehir’den ayrılabileceğini açıklayan Edin Visca’yı gündemlerine aldı. Bosna Hersek Milli Takımı’nın da vazgeçilmez ismi olan tecrübeli oyuncuyu çok beğenen yöneticiler, turuncu lacivertli kulübün kararını bekliyor.

Edin Visca

MEDİPOL Başakşehir yönetimi 27 yaşındaki oyuncunun transferine izin verirse harekete geçilecek. Visca için, “Tam bize göre” ifadesini kullanan sarı lacivertliler, bonservis fiyatının pahalı olması durumunda ‘kiralama’ formülünü masaya getirecek.

2011’den bu yana turuncu lacivertli formayı giyen Visca’nın 2020 yılına dek sözleşmesi bulunuyor. Birçok Avrupa kulübünün listesinde yer alan Boşnak futbolcunun değeri, ‘transfermarkt’ verilerine göre 8 milyon Euro.

‘AYRILIK ZAMANI GELDİ’ DEMİŞTİ

Edin Visca, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Başakşehir’de harika günler geçirmiş olsam da hayatımda ve kariyerimde yenilik için zamanın geldiğini düşünüyorum. Türkiye’nin en büyük takımlarına transfer olmaya asla itiraz etmem” dedi.

Yorumlar