FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den kaleye 4 aday!

Sarı-lacivertli yönetim, geçen sezonu İspanya’da kiralık geçiren kaleciler için girişimlere başladı

Fenerbahçe'den kaleye 4 aday!

Ya bonservisi PSG’de olan 23 yaşındaki Areola kiralanacak; ya da Portolu Andres Fernandez alınacak

Transferde dört koldan çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de kaleye yapılacak takviyede en ciddi 2 adayı belirledi. Bu isimlerden ilk sezonu Villarreal'de kiralık geçiren PSG'li Alphonse Areola... 1.91 cm boyundaki file bekçisi için Fransız ekibiyle temasa geçen sarı-lacivertlilerin, piyasa değeri 7.5 milyon euro civarı olarak gösterilen 23 yaşındaki Areola'yı kiralık olarak almak istediği bildirildi. Düzenli olarak gelişim gösteren Fransız kaleciyi daha önce de Lens ve Bastia'ya kiralayan PSG'nin yine bu yöntemine sıcak baktığı dile getirildi. Areola, La Liga'yı 4. bitiren Villarreal'de 5'i Avrupa Ligi olmak üzere 37 maçta görev yaptı. Ligde 26 gol yedi.

37 MAÇTA 67 GOL YEDİ KANARYA'NIN

Fotomaç'ın haberine göre; İkinci adayının ise yine bir İspanya ekibi Granada'nın kalesini koruyan Andres Fernandez olduğu vurgulandı. Bonser visi Porto'da olan 29 yaşındaki file bekçisinin şartlarını öğrenmek için Portekiz ekibiyle menajerler aracılığıyla temasa geçen Fenerbahçe'nin bu transferi 2 milyon euro'ya noktalamak istediği gelen haberler arasında. 1.85'lik kaleci Granada'da forma giydiği 37 maçta kalesinde 67 gol gördü. Bir karşılaşmayı da kırmızı kart yediği için bitiremedi.

B PLANI RODRİGUEZ VE MANU

F.Bahçe, Areola ve Fernadez'de anlaşma sağlanamaması durumunda B Planına da 2 file bekçisi aldı. Bu alternatifleri de İspanya'da bulan sarı-lacivertliler, Valencia'nın 1.85 cm boyundaki kalecisi Yoel Rodriguez'i ilk yedeğe yazdı. Sezonu Rayo Vallecano'da kiralık geçiren 28 yaşındaki eldiven, bu sezon sadece 12 maçta oynadı. İkinci alternatifin ise Deportivo'nun 3. yedek kalecisi Manu olduğu bildirildi. Kaleye Volkan'ı kesecek birini arayan F.Bahçe yönetiminde bazı isimlerin, Manu'ya yedek kalacağı için sıcak bakmadıkları dile getirilse de 30 yaşındaki file bekçisinin 30 Haziran'da sözleşmesinin bitiyor olması bonservis ödenmeyeceği için avantajlı görülüyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER