FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den TFF'ye şok teklif!

Fenerbahçe Kulübü, pazar günü deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı öncesi şok bir teklifle TFF'nin kapısını çaldı..

Fenerbahçe'den TFF'ye şok teklif!

Fenerbahçe Kulübü, pazar günü deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor maçının stadının değişmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu.

Bu hafta Akhisarspor ile deplasmanda oynayacak Fenerbahçe'de zemin endişesi yaşanıyor. Sarı lacivertliler, zemini inceletti ve daha yeni ekilen çimlerin futbol oynamaya müsait olmadığını tespit etti. Sarı lacivertliler bu tespitin ardından Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuruda bulunup, karşılaşmanın İzmir'de oynanmasını istedi.

Fenerbahçe Amedspor rövanş maçı saat kaçta?


Ancak sahayı kontrol eden TFF yetkililerinin pazar gününe kadar zeminin düzeltileceğini belirtmesi sarı lacivertlilerin elini kolunu bağladı. Yeni ekilmesi nedeniyle kumla kaplı olan çimlerin önemli sakatlıklara neden olabileceği belirtilirken, Fenerbahçe mücadelenin İzmir Atatürk Stadı'na alınmasını istiyor...

SAHA TAMAMEN DEĞiŞTiRiLDi

Hürriyet'in haberine göre; Son lig maçını Balıkesir'de oynayan Akhisarlı yöneticiler karşılaşmanın Manisa'da yapılması konusunda ısrarcı. Fenerbahçe kanadı ise, Van Persie ve Nani gibi yıldızların olası sakatlığından korkuyor.

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, “Zeminin çoğunu biz ektik. Pazara kadar hazır hale getirmeye çalışacağız. Kendi kafamıza göre oynanır demiyoruz. TFF yetkileri bunu diyor” dedi.
TFF'nin Fenerbahçe'nin başvurusu ile ilgili kararını bugün vermesi bekleniyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER