FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den transfer harekatı

Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı'ndan istediği verimi alamayan Aykut Kocaman sol bekteki sorunu çözeceğini yönetime rapor etti.

Fenerbahçe'den transfer harekatı

Fenerbahçe Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın, Bursaspor'dan Aziz Behich'in transferi için yönetime başvurduğu ortaya çıktı. Hasan Ali Kaldırım ve İsmail Köybaşı'ndan den bir türlü istediği verim alamayan tecrübeli çalıştırıcın, 26 yaşındaki sol bekteki sorunu halledebileceğini yönetime rapor ettiği belirtildi.

'LE GUEN ONAY VERMEZ'

Timsah'ın Fernandao'ya talip olması bu transfer için bir fırsat. Sarı-lacivertli yönetimin, takas formülü ile devre arasında bu transferi gerçekleştirmeye çalışacağı öğrenildi. Ancak Bursa cephesinden sızan bilgilere göre; teknik direktör Paul Le Guen, Aziz Behich'in takımdan ayrılmasına kesinlikle razı değil.

TRAORE DE MERCEK ALTINDA

Fenerbahçeli yetkililerin, bu sorunu aşmak için de yeşil-beyazlılara İsmail Köybaşı'nı sezon sonuna kadar satın alma opsiyonlu olarak kiralık vermeyi teklif edecek. Operasyon için devre arası beklenecek. Bu sezon 10 lig maçında da görev alan Behic'in 2 gol-1 asisti bulunuyor. Sarı-lacivertlilerin Göztepe'nin Fildişili Sahilli sol beki Adama Traore'yi de mercek altına aldığı gelen bilgiler arasında.

BURSASPOR'DAN AÇIKLAMA

Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Parlakay, Fernandao dedikoduları için, "Şu anda sözleşmesi olan bir oyuncu. Onun hakkında konuşmamız doğru değil. Ancak Fernandao'yu sezon başında da istedik, şimdi de istiyoruz. Zaman ne gösterir bilinmez" diye konuştu.

Aykut Kocaman için flaş açıklama

Yorumlar
TREND HABERLER