FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den transferde Bolasie bombası

UEFA anlaşması nedeniyle kiralama formülü üzerinde duran Fenerbahçe, 3 milyon Euro’luk teklifi ile Everton’ı ikna etmeyi başardı. Yöneticiler 4 milyon Euro isteyen Bolasie’yle anlaşma zemini arıyor.

Fenerbahçe'den transferde Bolasie bombası

Bir yandan ekonomik sıkıntılar bir yandan da UEFA anlaşması nedeniyle transferde çok zorlanan Fenerbahçe, Yannick Bolasie için bastırıyor. Sarı-Lacivertliler, Cocu'nun "Tam bize göre" dediği Kongolu kanat forvetle pazarlıklarını yoğun şekilde sürdürüyor.

YOĞUN MESAİ : Everton kulübüne 1 yıllık kiralama teklifi yapan Fenerbahçe'nin 3 milyon Euro'ya anlaşma sağladığı öğrenildi. Sportif direktör Damien Comolli şimdi de Bolasie'yi iknaya çalışıyor.

​ARADAKİ FARK 1 MİLYON : Alınan bilgilere göre 29 yaşındaki yıldız futbolcu Fenerbahçe'den 4 milyon Euro garanti ücret istiyor. Bu rakamı çok bulan Sarı-Lacivertli yönetim ise son olarak 3 milyon Euro'luk teklif sundu.

YENİ BİR GÖRÜŞME OLACAK : Cocu'nun 4-3-3 sistemine çok uygun olan Bolasie'yi mutlaka transfer etmek isteyen Fenerbahçe yönetimi bu hafta içinde Kongolu yıldızla yeni bir görüşme yapıp anlaşma zemini arayacak.

Hangi kulüp ne kadar kombine sattı?

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER