TRANSFER

Fenerbahçe'den yerli Robben atağı

Hücum gücünü arttırmak isteyen Fenerbahçe'nin, devre arasında sürpriz bir teklif yaptığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe'den yerli Robben atağı

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, İstanbul Başakşehir'in genç yıldızı Enver Cenk Şahin için bir sürpriz hamle daha yaptı.

Uzun bir süredir 'Turkish Robben' lakaplı genç yıldızı takip eden ve İstanbul Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile yaptığı görüşmelerde 'ret' yanıtı alan sarı-lacivertli yönetim, Gümüşdağ'ın kapısını bir kez daha çaldı.

Sporx'te yer alan habere göre; İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına yön veren sarı-lacivertli yönetim adına Mahmut Uslu, Gümüşdağ ile bir telefon görüşmesi yaparak Enver Cenk Şahin'e talip olduklarını ve genç oyuncu için talep edilen bonservis bedelini sordu.

Uslu ile yaptığı görüşmede, teknik direktör Abdullah Avcı'nın Enver Cenk Şahin'i takımda tutmak istediğini ileten Gümüşdağ, genç yıldız ile kısa bir süre önce sözleşme yenilediklerini ve bonservis bedelinin de 3 milyon avro olduğunu ifade etti.

Gümüşdağ'ın transfer hakkındaki düşünceleri ve talep edilen bonservis bedelinin ardından süreci askıya alan Fenerbahçe Yönetimi, İsmail Kartal'ın listesindeki altrenatif isimlere yönelmeye başladı.

HERKESİN GÖZÜ ONUN ÜSTÜNDE

11 kez milli takımlara çağırılan Enver Cenk Şahin, 2 kez Türkiye U-16, 9 kez de Türkiye U- 17 olmak üzere toplam 11 kez milli formayı giydi. Geçen sene Türkiye'de organize edilen 2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda Türkiye'nin, El Salvador'u 3-0 mağlup ettiği maçta 2 gol kaydedip, bir de asist yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER