FENERBAHÇE

Fenerbahçeli futbolcu takımla vedalaştı!

Fenerbahçeli Simon Kjaer, Sevilla ile anlaşmak üzere Pazartesi günü İspanya'ya gidecek.

Fenerbahçeli futbolcu takımla vedalaştı!

Fenerbahçe, Simon Kjaer transferi konusunda Sevilla ile kesin anlaşmaya vardı. Samandıra'da takım arkadaşlarıyla vedalaşan yıldız futbolcu Pazartesi günü İspanya'ya gidecek.

İki kulüp arasında yapılan anlaşmanın detayları netleşirken Sarı-Lacivertli ekibin yeni transfer planı da ortaya çıktı..

Taraflar, Skorer.com'un geçtiğimiz gün duyurduğu gibi 10 milyon euro (41 Milyon TL) bonservis bedeli karşılığında anlaştı. Transferde Sevilla tarafından kaynaklı ufak pürüz de çözüldü...

Kjaer'in Fenerbahçe'den kazandığı 4 milyon euroluk ücret, İspanya'daki vergi yükü nedeniyle Sevilla'yı düşündürüyordu. Hasan Çetinkaya, Fransa'da yaptığı temaslarda oyuncunun menajeriyle ücret farkı meselesini çözmeye çalıştı ve iş transferin gerçekleşmesi noktasına geldi.

Belhanda'nın yerine Sneijder'i alıyorlar


KJAER'İN PARASI ORTA SAHA-FORVETE...

Transferin kısa süre içinde resmi olarak duyurulması bekleniyor.
Finansal Fair anlaşması nedeniyle transferde eli kolu bağlanan Sarı-Lacivertliler böylece forvet transferine önemli bir bütçe ayırabilecek. Kjaer'den gelen para orta saha-forvet bölgesine aktarılacak.

FETÖ'den gözaltına alınan Bekir İrtegün serbest bırakıldı


Sarı-Lacivertliler, Kjaer'in boşluğunu ise bonservisi elinde olan futbolcularla doldurmak istiyor. Öne çıkan aday ise Alman stoper Holger Badstuber...

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER