FENERBAHÇE

Fenerbahçeli futbolculardan Mehmet Topal'a moral

Vardar maçında kendi kalesine gol atan Mehmet Topal'a, sarı lacivertli oyuncular ve Kocaman'dan destek geldi.

Fenerbahçeli futbolculardan Mehmet Topal'a moral

Her iki golde de hatalı olan milli futbolcunun çok üzgün olduğunu gören pozisyonların diğer kahramanı Kameni, takım arkadaşına özeleştiri yaparak destek çıktı.

KAMENİ: "2. GOLDE HATA BENİM"

Kamerunlu kaleci soyunma odasında arkadaşının yıkılmış halde görünce “2. golde hata benim. Öne çıkmamalıydım. Ancak futbol bu.. Sen de biliyorsun ki böyle bir golü ilk kez biz yemedik. Geçmişte kalmamamız lazım. Bir an önce önümüzdeki maçlara bakmalıyız. Biz senin kaliteni biliyoruz” sözleriyle arkadaşına moral aşıladı.

"BİRLİKTE YENİLDİK"

İkilinin İspanyolca görüşmesinin ardından takım arkadaşları da hem maçtan sonra hem de dünkü idmanda Topal’a psikolojik destek verdi. Sarı-lacivertliler, “Konu sen değilsin. Mağlubiyet 1 kişiye bağlanamaz. Hep beraber olalım, hem Trabzon’u hem de Vardar’ı yenip istediğimizi alalım” diyerek mağlubiyetin faturasını paylaştılar.

AYKUT KOCAMAN DA MORAL VERDİ

Roman Neustadter’in yerine oynattığı öğrencisini ligdeki Trabzon maçına hazırlayan Teknik direktör Aykut Kocaman, “Sen çok tecrübeli bir futbolcusun. Bugünlerin üstesinden gelebilirsin. Büyük oyuncular böyle günlerde bu sorunları çözer ve ayakta kalır. Biz de senden bunu bekliyoruz. Çünkü sen bu takımın önemli bir parçasısın” ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman'dan eleştirilere cevap

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER