SPOR MAGAZİN

Fenerbahçeli Kıraç'tan çarpıcı FETÖ iddiası

Anadolu Rock’ın prensi Kıraç Fenerbahçe ve FETÖ hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçeli Kıraç'tan çarpıcı FETÖ iddiası

Türkiye gündemini yorumlayan Kıraç, Akşam Gazetesi'ne verdiği röportajda "FETÖ, beyinleri sömürülmüş insanlardan oluşan gaddar bir yapı" dedi.

Stüdyoda buluştuğumuz ünlü besteci Kıraç, müzik başarılarına yenilerini eklemek istediğini belirtti.

15 Temmuz darbe girişimini de sorduğumuz besteci, “FETÖ’nün tehlikesini şike davasında farketmiştim. Ama kendi halkına silah çekecek kadar vicdansız olduklarını bilmiyorum” dedi.

Üç eski Galatasaraylı'ya FETÖ'den hapis istemi



Sıkı bir Fenerbahçe taraftarısınız. Şike davasıyla takımınız büyük bir travma yaşatmıştı. Sizce FETÖ neden Fenerbahçe’yi hedef seçti?

Fenerbahçe, etkin biçimde Kurtuluş Mücadelesi’nde yer almış bir takımdır. FETÖ de bu yüzden Fenerbahçe’yi hedef aldı. Aziz Yıldırım, 3 Temmuz’dan çok önce FETÖ konusunda uyarılar yapmıştı. FETÖ, ligdeki bir çok takımı ele geçirmek istedi. Yıldırım, bunu önceden gördü ve takımda bu terörist yapının oluşmasına izin vermedi. FETÖ, Aziz Yıldırım üzerinden Fenerbahçe’yi ele geçirmek istedi

FETÖ AMERİKA’NIN GÜDÜMÜNDE

Siz FETÖ’nün bu denli tehlikeli olduğunu şike davası sürecinde hissetmiş miydiniz?

Ben de Aziz Yıldırım gibi FETÖ’nun bu kadar tehlikeli olduğunu sezmiştim ama 15 Temmuz’da kendi halkına silah çekecek kadar vicdansız ve iğrenç olacaklarını düşünmemiştim. Terörist örgütün başı Gülen’in Amerika’da olmasını sağlayan hangi odaksa, sorumlu da odur. Bunda da CIA’in parmağı olduğunu düşünüyorum. Bu örgütte dünyadaki diğer terörist gruplar PKK, DAEŞ, El-Kaide gibi Amerika’nın güdümündedir.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER