FENERBAHÇE

Fenerbahçeli oyunculara Çin takımlarından büyük ilgi

Fenerbahçe, hedeflerine ulaşmak için mücadele verirken, bir yandan da çok uzaklardan gelen bir tehlike ile uğraşıyor.

Fenerbahçeli oyunculara Çin takımlarından büyük ilgi

Transfer piyasasının dengesini bozan Çinliler, F.Bahçe'nin de ayağına dolaşıyor. Gökhan ve Caner'e yıllık 8 milyon euro önerildi. İki yıldız henüz yanıt vermedi. 

Üç kulvarda birden şampiyonluk kovalayan Fenerbahçe, hedeflerine ulaşmak için mücadele verirken, bir yandan da çok uzaklardan gelen bir tehlike ile uğraşıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Yaptıkları astronomik tekliflerle transfer piyasasını allak bullak eden Çinliler, F.Bahçe'nin de ayağına dolaşıyor. Çin ekipleri, Nani ve van Persie'den sonra Gökhan Gönül ile Caner Erkin'e de kanca attılar. 

Teklifleri bekletiyorlar 

Sezon sonunda biten sözleşmeleri henüz uzatılmadığı için birçok Avrupa devinin ağzını sulandıran iki yıldıza Çin takımlarından ise sezon sonunda geçerli olmak üzere yıllık 8'er milyon euro'lara varan teklifler geldiği öğrenildi. Gökhan ve Caner'in ana hedefleri,sembol oldukları F.Bahçe'de kalmak. Bu yüzden gelen teklifleri bekletiyorlar. 

Selçuk İnan 3 Temmuz sürecini biliyor muydu?

Yönetim, prensibi bozabilir 

F.Bahçe'nin teklifini dinlemeden hiçbir kulüple masaya oturmama kararı alan iki milli futbolcu, baş döndüren rakamlara rağmen Çinlilere de olumlu ya da olumsuz bir yanıt vermediler. "Sözleşmesi bitenlerle sezon sonu gelmeden görüşmeme" prensibi uygulayan yönetimin, Gökhan ve Caner için bu uygulamadan vazgeçebileceği ifade ediliyor. 

ONLARDAN VAZGEÇMEK ÇOK ZOR

Gökhan ve Caner, Lokomotiv Moskova maçındaki muhteşem futbollarının yanı sıra yaptıkları birer asistle "vazgeçilmez adamlar" olduklarını bir kez daha kanıtladılar. Sarı-lacivertli yönetimin, Avrupa ve Çin baskısının yanı sıra Euro 2016'ya gidecek olmaları nedeniyle de iki futbolcuyla 1 ay içerisinde masaya oturacağı konuşuluyor.

Yorumlar
TREND HABERLER