FENERBAHÇE

Fenerbahçeli yıldızın sevgilisinden Türkçe mesaj

Fenerbahçe yeni transferi Mauricio Isla'nın sevgilisi taraftarın gönlünü fethetti.

Fenerbahçeli yıldızın sevgilisinden Türkçe mesaj

Fenerbahçe'nin Cagliari'den transfer ettiği Mauricio Isla, taraftarın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Ancak Isla kadar sevgilisi Gala Caldirola da yaptığı paylaşımlar ile Fenerbahçe'ye gönül verenlerin sempatisini kazandı. Güzel mankenin Isla'ya Türkçe yazdığı mesaj ise takipçileri tarafından büyük çok beğenildi.

Fenerbahçe taraftarı, Cagliari’den transfer edilen Mauricio Isla’yı havalimanında coşkulu bir şekilde karşılaşmıştı. Gece yarısı indiği İstanbul’da taraftarın yoğun ilgisi karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Isla, havalimanından çıkmakta zorlanmıştı. Ancak Mauricio Isla kadar sevgilisi Gala Caldirola da Fenerbahçe taraftarının ilgisiyle karşılaştı. Yaptığı Instagram paylaşımları ile dikkat çeken Gala Caldirola, Isla ile bir fotoğrafının altına yazdığı Türkçe mesajla Fenerbahçe taraftarlarının gönüllerini fethetti.

Saffet Sancaklı'dan zehir zemberek açıklamalar

Isla’yı yanağından öptüğü bir fotoğrafa önce İspanyolca “Sonreímos juntitos” yazan Gala Caldirola, bu mesajın hemen yanına da Türkçe “Seni tüm kalbimle seviyorum” yazısını kondurdu.

Gala Caldirola’nın yaptığı Türkçe paylaşım büyük beğeni aldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER