FENERBAHÇE

Fenerbahçeli yöneticiler açıkladı: Visca'yı Trabzonspor alıyor!

Fenerbahçeli yöneticiler, kendilerinin Boşnak yıldız ile ilgilerinin olmadığını söylerken, Trabzonspor’un Visca için 5 milyon Euro’yu gözden çıkardığını iddia ettiler!..

Fenerbahçeli yöneticiler açıkladı: Visca'yı Trabzonspor alıyor!

Fenerbahçe'nin, Başakşehir'in Boşnak yıldızı Edin Visca'yı istediği haberleri önceki gece geç saatlerde gündeme bomba gibi düştü.

Dün gün boyu "Visca'yı alıyor musunuz?" soruları için telefonları çalan yöneticiler, "Onu biz değil, Trabzonspor istiyor. Hatta 5 milyon Euro para teklif etmişler. Bizim gündemimizde böyle bir isim yok" ifadesini kullandılar. Akşam saatlerinde ise kulübün resmi sitesinden bir açıklama yaparak, "Bahse konu futbolcu ile kulübümüzün herhangi bir ilgisi bulunmamakla birlikte, yanlı yönlendirme beklenti oluşmasına neden olmaktadır" denildi. Bir süredir bordo mavili takımın gündeminde olan futbolcu için Trabzonspor, Yusuf Erdoğan, Zeki Yavru ve para teklifinde bulunmuştu. Daha sonra Zeki'nin yerine takasta Aytaç Kara'nın ismi pazarlıkta masaya gelmişti. Tarafların prensipte anlaştığı ve bayram sonrası imzaların atılacağı öğrenildi.

Beşiktaş'tan Luis Nani bombası!

ÖNEMLİ OLAN KULÜBÜN MENFAATİ

Sabah'ın haberine göre; Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Edin Visca için teklif almadıklarını açıkladı. A Spor'a konuşan Gümüşdağ, "Visca'ya Türkiye içinden ya da dışından resmi teklif gelmedi. 2021 yılına kadar sözleşmesi olan bir oyuncumuz. Benimle görüşmek istiyor ama henüz görüşemedik, bayramdan sonra görüşeceğiz" dedi. Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise ayrılığa hazır olduğunu belirtip şunları söyledi: "Yönetim en iyi kararı verecektir. Benim yedeklemelerim var. Önemli olan kulübün menfaati."

VİSCA NE YAPTI?

43 MAÇ
40 İLK 11
3643 DAKİKA
10 GOL
10 ASİST

Yorumlar