SÜPER LİG

Fenerbahçeliler bu tarihi bekliyor

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük Fenerbahçe için kritik tarihi açıkladı: Büyük gün 24 Ekim...

Fenerbahçeliler bu tarihi bekliyor

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, gündemdeki konularla ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.  

Küçük, kongrede “Aklanınca görevi bırakacağım” diyen Aziz Yıldırım’ın bu konuyla ilgili kararını Divan Kurulu toplantısında açıklayabileceğini söyledi.

Vefa Küçük, “24 Ekim’de toplantımız var. Sanırım başkanımız son kararını bu toplantıda üyelerimize açıklayacaktır. Ben ve ekibim, önümüzdeki günlerde Yıldırım ile bir görüşme yapıp, bu konudaki fikirlerimizi kendisiyle paylaşacağız” diye konuştu.  

Vefa Küçük bu konuda detay vermese de Aziz Yıldırım’ın devam etmesi yönünde görüş bildirecekleri öğrenildi.

‘VAN PERSIE BİRAZ NAZLANIYOR’

Vefa Küçük, “Aziz Yıldırım’a onursal başkanlık teklif edilecek” iddialarını da yalanlayarak, “Fenerbahçe’de böyle bir makam yoktur. Bizim sadece bir tane başkanımız olur. Bunun dışındaki iddialar spekülasyondan ibaret” dedi. Yüksek Divan Kurulu Başkanı, Robin van Persie’nin yedek kalmasıyla yaşanan krizle ilgili olarak ise, “Van Persie şu anda biraz nazlanıyor. Benzer olaylar zaman zaman her takımda oluyor. Rakiplerimiz Galatasaray ve Beşiktaş’ta da böyle olaylar yaşanmış ancak sonra çözülmüştü. Bu olay da kısa sürede gündemden kalkar” ifadelerini kullandı.

‘HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ’

Son olarak takımın performansına değinen Vefa Küçük, “Milli aradan önce beklemediğimiz kayıplar yaşadık. Artık milli maçlar sona erdi. Tüm futbolcularımız sadece Fenerbahçe’yi düşünecek. Önümüzdeki haftalarda iyi bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Zaten biz genelde hep sezona kötü başlarız ama sonradan açılıp, hedefimize ulaşırız. Yine böyle olacaktır” diye konuştu.

Yorumlar
TREND HABERLER