FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin 11'i tek mevki dışında netleşti

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Atiker Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Fenerbahçe’de teknik direktör Phillip Cocu, ilk 11’ini tek eksikle belirledi.

Fenerbahçe'nin 11'i tek mevki dışında netleşti

Hollandalı teknik adam, Kayserispor maçının ikinci yarısında yediği 3 gole rağmen Harun'dan memnun ve kalede onunla yola devam edecek. Savunma dörtlüsünün sağında Şener, solunda Hasan, göbekte ise Roman ve Skrtel olacak. 

Cocu'nun ilk sınavında başarısız bir görüntü çizen Reyes'i Konya deplasmanında riske etmek istemediği bildirildi. Orta alanda büyük değişim var. Eljif 11'de bulunmaya devam edecek ancak yanındaki isimler yeni transferler Jailson ve Benzia olacak

Fenerbahçe'ye Nou Camp modeli

SOL KANAT İÇİN BEŞ ALTERNATİF VAR : Hücum hattının sağında Ayew, ortasında Slimani görev yapacak. Sol kanat için ise 5 alternatif var. Şu ana kadar sol önde, Alper, Barış, Valbuena'yı deneyen Cocu, bu isimlerin hiçbirinden tam olarak memnun kalmadı. Bu bölgeyle ilgili kararını henüz vermeyen Hollandalı'nın 5 alternatifi bulunuyor. Alper, Mehmet Ekici, Aatif, Barış ve Valbuena... Cocu'nun Alper ve Ekici'den birini sahaya sürmeye yakın olduğu gelen bilgiler arasında.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER