YAZARLAR

Fenerbahçe’nin akıl hocası kim?

Fenerbahçe’nin akıl hocası kim?

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

106 yıllık bir kulüp Süper ligde 18 kez şampiyon olmuş. Kulübün adı zaten her yıl şampiyonluğa oynuyor.

Türkiye kupası hasreti sona ermiş ve bu yılda favori gösteriliyor.

Taraftar desteği muazzam. Diğer takım taraftarları gibi çakma ürün alan taraftar sayısı çok az.

Kulübün lisanslı ürünlerini alıyorlar.

Kombine satışları çok iyi

Seyirci ortalamamız çok iyi

Bu taraftar sadece iyi futbol izlemek istiyor.

Kimsenin yıldız transferi istediği falan yok. Kendi sistemini oynayan ve rakiplerine bu istem için önlem almaya zorlayan bir takım istiyor. Gol atıp geriye çekilen takım bu taraftarı artık bezdirdi. Her maç kahrolan taraftar artık sevinmek istiyor. Rahat rahat maç izlemek istiyor. Her yıl bunu vaat edenlerin sözlerini tutmalarını istiyor. Kötü sonuçların ardından transfer yapacağız hikayeleri ile kandırılmak istemiyor.

Gerçi istifa eden hoca bile kandırılmadı mı? Gereken nokta transferler yapılacak takımda kal diye ikna edilmedi mi?

Paramız yok demeyeceğiz, 3 bomba transfer yapacağız demediler mi?

Transferler 2 Ocak kampına yetişecek denmedi mi?

1.5 ay uğraşılan Belhanda ile transferin son günü anlaşamıyorlar.

Sen büyük kulüptün ne oldu?

Neden bir oyuncuda takılı kaldın?

Alternatifin geçen sene takımdan kovduğun Emre mi?

Alex’de gelsin tam olsun.

Dahası var. Santos ve Ziegler ile de ilgileniliyor. Fenerbahçe gönderdiği adamları topluyor. Transfer politikası bu kadar yanlış olan bir kulüp daha tanımıyorum.

Bu konularda kim akıl veriyorsa, kulübü kim yönlendiriyorsa yazıklar olsun!!! Taraftarda beklentisini fazla tutmasın. Galatasaray şampiyon olursa Şampiyonlar ligine direk giderek yaptığı transferlerin paralarını oradan rahat rahat çıkartır. Sonra bizde eleniriz. Bizim paramızı da onlar alır. Bu senaryo taraftarı bezdirdi. Bunları bir kenara not almanızı rica ediyorum.

Olsun canım biz transferlerin değil Fenerbahçe’nin taraftarlarıyız diyenleri duyar gibiyim. Bunları geçelim lütfen. Başarısız bir yönetimi hala destekliyorsanız siz Fenerbahçeli misiniz diye sorarım. Gerçek Fenerbahçeliler özeleştiri yapmalıdır.

Yıllardır transfer fiyaskolarının hesabını sormalıdır.

Son gün son dakika adam alıyorlar ve bunlara utanmadan BOMBA TRANSFER diyorlar. O bombalar her yıl ellerinde patlamıyor mu? Guiza, Kezman, Krasiç, Cristian, Josico, Maldonado, Bienvenü gibi oyuncular transfer başarısı mı?

Kalkıp Sneijder ve Drogba transferlerine laf yetiştiriyorlar. Onlar Galatasaray fazla para verdiği için geldi ama Galatasaray’ın şampiyonlar liginde olması da etkendi. Fenerbahçe şampiyonlar liginde olsa transfer etmek istediği kadar adam da gelmek için kapıda sıra bekler.

Bu senaryo dikdatörler durdukça devam edecek. Bu konuda tereddütüm yok. Onun için kuzu gibi maçımızı izleyelim. Hiç taraftar olup kendimizi hırpalamayalım. Ligin ikinci yarısında çok taraftar kaybederiz. Bu takımı izlemeye çoğu kişinin kalbi dayanmaz. Gelin beni dinleyin. Ben öyle yapacağım. Sarı lacivertli takım ile rakibi oynuyor diye izleyeceğim. Sağlığınıza değer veriyorsanız sizde öyle yapın.

Hiçbir başkan, hiçbir yönetici, hiçbir oyuncu kendisini FENERBAHÇE’ den büyük görmesin. Kulüp kimsenin tapulu malı da değil.

Umarım bir gün hayal ettiğimiz takımı izleriz.

Yorumlar
TREND HABERLER