FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin Avrupa maçına İspanyol hakem

Feyenoord ile Fenerbahçe arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçını İspanyol hakem David Fernandez Borbalan'ın yöneteceği açıklandı.

Fenerbahçe'nin Avrupa maçına İspanyol hakem

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde perşembe günü oynayacağı Feyenoord maçını İspanyol hakem David Fernandez Borbalan yönetecek.

Hollanda'nın Rotterdam kentinde TSİ 21.00'de Feijenoord Stadyumu'nda oynanacak müsabakada Borbalan'ın yardımcılıklarını Roberto Alonso ve Raul Cabanero yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Angel Nevado Rodriguez olacak.

OSMANLISPOR'A SLOVEN, KONYASPOR'A DANİMARKALI HAKEM

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda temsilcimiz Osmanlıspor'un kendi sahasında karşılaşacağı Zürich maçında Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Matej Jug düdük çalacak. Ankara'daki Osmanlı Stadyumu'nda 19.00'da başlayacak olan karşılaşmada Jug'un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Manuel Vidali yapacak. Andraz Kovacic'in dördüncü hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemliklerini ise Dragoslav Peric ve Rade Obrenovic olacak.

Takımlarımızın için Avrupa'da kritik hafta

UEFA Avrupa Ligi'nde H Grubu'nda temsilcimiz Atiker Konyaspor'un Gent ile oynayacağı maçta Danimarkalı Jakob Kehlet görev yapacak. Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda 19.00'da başlayacak olan karşılaşmada Kehlet'in yardımcılıklarını Heine Sørensen ve Henrik Larsen yapacak. Lars Rix'in dördüncü hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemliklerini ise Michael Tykgaard ve Jens Maae olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER