FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin borcu 3 milyar lira

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç ve yönetimi, karşılarına çıkan mali tablo karşısında büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Fenerbahçe'nin borcu 3 milyar lira

Başkanlık seçiminden önce araştırma yapan sarı-lacivertli kulübün yeni yönetimi, borcun beklenenden çok daha fazla olduğunu öğrendi.

BORÇ 3 MİLYAR TL : Vatan Gazetesi'nin haberine göre, yöneticiler 1 haftadan bu yana geceli gündüzlü çalışırken, karşılarına çıkan tabloyu, "Beklediğimiz rakamların çok üzerinde, neredeyse tam 2 katı bir borçla karşılaştık. Tahminlerimizin katbekat üzerine çıkılmış. İşin içinden çıkmak bizi oldukça zorlayacak. Çekilen kredilerden dolayı tüm gelirlere temlik konulmuş.

Sponsor firmalardan gelen gelirler de ortada. Öncelikli olarak bu konuyu çözmemiz gerekiyor. Taraftarımızın bizden teknik direktör ve transfer beklentisi var haklı olarak. Ancak maddi krizi atlatmadan geleceğe güvenle bakmamız mümkün değil. Kimseye hayal satmaya gelmedik. Bundan böyle bu kulüpte her şey bir düzen içerisinde olmalı" sözleriyle özetlediler.

Fenerbahçe kulislerinde konuşulanlara göre sarı-lacivertlilerin borcu 550 milyon euro civarında. Euro kuruyla hesaplandığında ise 3 milyar liraya yakın bir borç ortaya çıkıyor.

Fenerbahçe dünyaca ünlü teknik direktörü ikna etti

Yorumlar
TREND HABERLER