DÜNYA KUPASI

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Andre Santos'a şok saldırı

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Andre Santos Flamengo taraftarlarından dayak yedi..

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Andre Santos'a şok saldırı
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Andre Santos'a şok saldırı. Flamengo forması giyen Santos, takımının Internacional'e 4-0 kaybettiği maçın ardından Flamengo taraftarlarından dayak yedi..

Ajansspor'un haberine göre; Brezilya Serie A 11. hafta maçında deplasmanda rakibine 4-0 kaybeden Flamengo'da taraftar son dönemdeki kötü gidişin patlamasını yaşadı.

Alınan bilgiye göre, kötü futbolundan şikayet edilen ve mücadelede de 90 dakika sahada kalan Andre Santos'u maç sonunda yakalayan taraftarlar darp etti. Güvenlik görevlilerinin verdiği bilgiye göre 15 kadar taraftarın tekme ve tokatlarla saldırdığı oyuncu linç edilmekten kurtuldu. Olayın şahitleri Santos'un taraftarların elinden kaçana kadar ağır darbeler aldığını ve yüzünde şişme ve gözünde de kanama meydana geldiğini ifade ettiler.

Taraftarların bu olayın ardından taşkınlıklarına devam ederek diğer oyunculara da tehditler savurduğu ve kaleci Felipe'nin de sonraki hedefleri olacağını söyledikleri iddia edildi. Taraftarlar teknik adam Ney Franco'nun da istifasını istediler. 

7 puanla ligin son sırasında yer alan ve üst üste 3. maçını kaybeden Flamengo 8 maçtır da 3 puana hasret durumda.

1401295399-fenerbahce.jpg 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER