FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin gizli lideri

Fenerbahçe'de eski teknik direktör İsmail Kartal döneminde uygulanan bir gelenek yeniden hayata geçirildi.

Fenerbahçe'nin gizli lideri

F.Bahçe'de geçen sezon teknik direktörlük yapan İsmail Kartal bir kural getirmişti. Kartal, haftada bir gün futbolcuları yalnız bırakıyor, kendi aralarında konuşup tartışmalarını istiyordu.

Geçen hafta oynanan Antalyaspor maçından sonra da Başkan Aziz Yıldırım'ın, Volkan Demirel'in kulağını çekmesiyle bu toplantılara dönüldü.

Geçen sezon haftada bir gün yapılan bu toplantılardan geçen hafta içinde ise 3 tane yapıldı. Üç toplantıyı da Volkan Demirel tertip etti. İlkinin Pazartesi, ikinicisinin Çarşamba sonuncusunun ise Perşembe günü yapıldığı toplantılarda da ne Vitor Pereira, ne de yardımcıları katılmadı.

Fenerbahçe'ye İsveçli hakem



Gizli lider Alves'in gaza getiren sözleri

Bu toplantıların ana gündem maddesi "şampiyonluk"tu... Volkan Demirel, Başkan Aziz Yıldırım'la yaptığı toplantı sonrasında takım arkadaşlarına ilk konuşmayı yaparken, "Bu sezon şampiyon olmak zorundayız. Başkanımız bizden sadece bunu bekliyor" dedi.

Fotospor'un haberine göre; Bruno Alves de yabancı oyunculara ve Türk oyunculara yönelik olarak, "Bu ligin en iyi takımı biziz. En karakterli futbolcular bizde. En iyi futbolcular da bizde... şampiyonluk için eksiğimiz yok. Daha agresif ve daha istekli olursa şampiyonluğu alırız. Buradan şampiyon olarak ayrılmak istiyorum" konuşması yaptı. Alves'in konuşması büyük alkış alırken, futbolcular da birbirlerine söz verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER