FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin Gomez teklifi belli oldu! İşte rakam...

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Gustavo Gomez için yaptığı teklif belli oldu.

Fenerbahçe'nin Gomez teklifi belli oldu! İşte rakam...

İtalya'da Milan Kulübü merkezli, iki Türk takımının karşı karşıya geldiği transfer savaşı başladı, İtalyanlar 'Gomez'de Türk derbisi' başlıklarıyla duyurdu.

Kırmızı-siyahlıların Paraguaylı stoperi Gustavo Gomez için hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor'un devrede olduğu bildirildi.

Gomez Fenerbahçe'yi istiyor

Buna göre Fenerbahçe Gomez için 4 milyon euroluk, iki yıllık kiralık teklifi yaptı. Sözleşmede aynı zamanda 6 milyon euroluk satın alma opsiyonu istendi. Gustavo Gomez'in de gitmek istediği takımın Fenerbahçe olduğunu yönetime bildirdiği aktarılıyor.

Pepe'nin 2 yıllık ücreti Başakşehir'den


Trabzonspor'un teklifi Milan'a daha cazip geldi

Milliyet'in haberine göre; Milan ise Trabzonspor'un teklifine daha çok ağırlık veriyor. Çünkü bordo-mavilililer kendilerinden iki oyuncuyu birden istiyor. Ancak sarı-lacivertlilerin bizzat resmi teklifte bulundukları, bordo-mavililerin ise oyuncu için ilk olarak aracılar üzerinden girişimde bulunduğu belirtiliyor.

Sosa için 4 milyon euro

Trabzonspor Gustavo Gomez'in yanı sıra Arjantinli kanat oyuncusu Jose Sosa için de girişimlerde bulunuyor. Karadeniz ekibinin eski Beşiktaşlı futbolcu için 4 milyon euroluk bir teklifi bulunduğu satırlara yansıyor.

Galatasaray'da yılın transferi bitiyor!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER