FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin kaderi Emenike'ye bağlı

Transferin bitimine sayılı günler kala Fenerbahçe’de sıcak saatler yaşanıyor.

Fenerbahçe'nin kaderi Emenike'ye bağlı

Fenerbahçe yönetimi, takıma bir forvet transferi yapmak için artık son aşamaya geldi. Kulübün önünde iki seçenek var. Ya Emmanuel Emenike takıma geri dönecek, ya da Nijeryalı oyuncunun satışından gelecek parayla yeni bir golcü alınacak.

İSTEYEN ÇOK

Milliyet'in haberine göre; İngiltere’nin West Ham kulübü, Emenike’yi satın almak için resmi teklifini sundu. Ancak sarı-lacivertli yönetim bu teklifi az buldu ve şimdilik kabul etmedi. Eğer iki kulüp bonservis bedelinde anlaşırsa Nijeryalı oyuncu, İngiltere’nin yolunu tutacak. Buradan gelecek parayla da daha önce anlaşmaya varılan golcülerden birinin transferi yapılacak.

2016 Rio Olimpiyat Elemeleri'nde Türkiye'nin torbaları belli oldu

İki kulüp anlaşadığı takdirde Emenike’nin Fenerbahçe macerası yeniden başlayacak. Nijeryalı futbolcunun Mayıs 2017’ye kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunuyor. Emenike için başka ülke ve liglerden teklifler gelse de deneyimli futbolcu öncelikle İngiltere’yi düşünüyor.

DUBAİ SORUN OLDU

Emmanuel Emenike, kiralık olarak gittiği Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ain’de başarılı bir performans gösterse de kulüp tarafından gönderildi. Bunun sebebi ise Nijeryalı oyuncunun Al Ain’de yaşamaması. Bu şehre 1,5 saat mesafede bulunan Dubai’de kalmayı tercih eden Emenike, her gün uzun bir mesafe katedip antrenmanlara ve maçlara gidip geliyordu. Al Ain yönetimi bu durumdan rahatsız olsa da Nijeryalı oyuncu geri adım atmadı ve yollar ayrıldı.

Emmanuel Emenike4 GOL ATTI

Emmanuel Emenike, geçen sezon Fenerbahçe ile 27 lig maçına çıkıp, 4 gol attı.

Emenike’nin bu performansı büyük hayal kırıklığı yarattı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER