FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin listesindeki üç golcü!

Yeni sezon öncesinde hareketli saatler geçiren Fenerbahçe'de arayışlar sessiz ve derinden gidiyor... İşte Fenerbahçe'nin transfer listesindeki isimler..

Fenerbahçe'nin listesindeki üç golcü!

Kadrosunda forvet olarak sadece Roberto Soldado kalan Fenerbahçe'de sportif direktör Damien Comolli arayışlarını sürdürürken listesinde üç isim ön plana çıkıyor: Paco Alcacer (Barcelona), Yannick Bolasie (Everton), Daniel Sturridge (Liverpool)

Özellikle sportif direktör Damien Comolli birçok isimle temasa geçerken kulübün FFP konusunda sıkıntı yaşaması nedeniyle son noktalar konulamıyor. Bunun için de başkan Ali Koç ve kurmaylarının yaptıkları görüşmeler sonrasında UEFA'dan mali açılardan beklediği esnekliğin sağlanması halinde takıma takviyeler ardı ardına yapılacak. İşte bu görüntüler ışığında da sportif direktör Damien Comolli özellikle forvet arayışlarını hız vermiş durumda. Çünkü Jose Fernandao'nun gönderilmesi kiralık olan Janssen'in Tottenham'a dönmesi sonucunda Fenerbahçe'de forvet olarak sadece Roberto Soldado kaldı. Comolli bu bölgeye yapılacak transferler için yoğun çaba gösteriyor. 3 ismi hedefe koyan Fransız futbol adamının listesinde önemli oyuncular var.

Paco Alcacer: Sarı-Lacivertliler oyuncuyu kiralamak istiyor fakat Barcelona'nın niyeti oyuncuyu satmak. Bunun için de iki kulüp arasında kıyasıya bir pazarlık var.

Yannick Bolassie: Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen SarıLacivertliler, İngiliz kulübüne her türlü teklifi götürecek.

Sturridge: Beşiktaş'ın da ilgilendiği İngiliz oyuncuyu yine satın alma opsiyonuyla kiralamak isteyen Fenerbahçe'nin bu transferde rakibi çok.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER