FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin muhtemel Amedspor maçı 11'i

Derbi zaferinden sonra Fenerbahçe'de gözler kupa maçına çevrildi.

Fenerbahçe'nin muhtemel Amedspor maçı 11'i

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında yarın Amed Sportif Faaliyetler'i konuk edecek olan sarı-lacivertli takım rotasyonlu bir kadro ile yarı final bileti arayacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın, yoğun maç takviminden dolayı Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde fazla forma şansı bulamayan oyuncularına şans verecek. Derbide özel bandaj ve iğne tedavisiyle oynayan Mehmet Topal ve kaburgasında sorun bulunan Gökhan Gönül'ün Amed Sportif Faaliyetler karşısında riske edilmemesi ve dinlendirilmeleri bekleniyor.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Lazar Markovic ile Abdoulaye Ba bu maçta da oynayamayacak. Fenerbahçe ile Amed Sportif Faaliyetler arasında saat 18.15'te oynanacak olan ve hakem Hakan Ceylan'ın yöneteceği karşılaşmaya Fenerbahçe'nin şu 11 ile çıkması bekleniyor:

Fabiano
Şener-Kjaer-Kadlec-Hasan Ali,
Mehmet Topuz-Ozan Tufan
Uygar-Diego-Ramazan
Fernandao

Amed Sportif Faaliyetler'in taraftarı stada alınmayacak

Öte yandan Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşmaya konuk takımın taraftarları alınmayacak.
İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar gereği Diyarbakır ekibinin taraftarları maçı statta seyredemeyecek. İki takım arasında oynanan ilk karşılaşma, Amed Sportif Faaliyetler'in cezası nedeniyle seyircisiz oynanmıştı. Fenerbahçeli taraftarlar da güvenlik gerekçesiyle stada alınmamıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER