FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin son bombası Gomez

Soldado ve Giuliano'yu renklerine bağlayan Sarı-Lacivertliler, Paraguaylı stoperin transferini de bitiriyor

Fenerbahçe'nin son bombası Gomez

Kjaer’in boşluğunu doldurmaya çalışan Fenerbahçe, Gustavo Gomez için uzun süredir pazarlık halinde olduğu Milan’la anlaşma aşamasına geldi. Transferde rekor düzeyde harcama yapan İtalyan ekibinde forma şansı bulması zora giren genç oyuncunun rotasını İstanbul’a çevirdiği ve kısa süre içinde imza atabileceği belirlendi.

Roberto Soldado ve Giuliano’yu resmen kadrosuna katan Fenerbahçe’de sıra stoper transferine geldi.Sarı-lacivertli kulüp uzun süredir gerçekleştirmeye çalıştığı Gustavo Gomez transferinde sona yaklaştı. Milan forması giyen 24 yaşındaki Paraguaylı savunmacının yeniden yapılanan ve bu sezon transfere rekor para harcayan İtalyan kulübünde forma bulması bir hayli zora girmiş durumda. Daha önce yapılan temaslarda futbolcunun takımdan ayrılmak istemediği biliniyordu. Ancak sarı-lacivertliler buna rağmen ısrarını sürdürdü ve sonunda kritik transfer bitme noktasına geldi.
Gustavo Gomez
Milliyet'in haberine göre; Genç futbolcunun transferi için Milan’la artık son detayların görüşüldüğü ifade edildi. Simon Kjaer’in 12.5 milyon euro karşılığında Sevilla’ya transfer olmasından sonra bu bölge için arayışlarını sürdüren sarı-lacivertliler, Danimarkalı stoper tipinde güçlü, hava toplarına hakim ve sert bir oyuncu arayışı içine girmişti. Gomez de bu kriterlere uyan isimler arasında ilk sırada bulunuyor.
Bu arada yeni sezonda sürekli ilk 11’de forma giymek isteyen Roman Neustadter’in, Gustavo Gomez’in gelişi ile birlikte yeniden yedek kulübesine dönmek istemediği ve bu nedenle takımdan ayrılmaya sıcak baktığı ifade edildi. Spartak Moskova’nın resmen talip olduğu tecrübeli oyuncunun önümüzdeki günlerde Rusya’nın yolunu tutabileceği aktarıldı. 
Rus kulübünün transfer gerçekleşirse Roman için Fenerbahçe’ye ciddi bir bonservis bedeli ödemesi bekleniyor.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER