FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç ne kadar oy aldı?

Fenerbahçe yeni başkanını seçti. Aziz Yıldırım 20 yıllık Fenerbahçe kulübü başkanlığına ağır bir yenilgiyle veda etti. Fenerbahçe'nin yeni başkanı olan Ali Koç 16 bin 92 oy alırken Aziz Yıldırım'ın oyu 5 bini bile bulamadı.

Fenerbahçe'nin yeni başkanı Ali Koç ne kadar oy aldı?

Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda oyların sayımı sona erdi ve Sarı Lacivertliler'in yeni başkanı Ali Koç oldu. Bu sonuçla Aziz Yıldırım'ın 20 yıllık başkanlığı son bulmuş oldu.

Fenerbahçe, seçimli kongre ile yeni başkanı seçti... Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasında geçen başkanlık seçiminde 21 bin 350'nin üzerinde üye oy kullandı. Ardından oy verme işlemi tamamlandı ve Fenerbahçe'nin yeni başkanını belirlemek üzere sayıma geçildi. Açılan sandıklar dahilinde Ali Koç hemen her sandıkta önde giderken belirli bir süre sonra Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'ün yanına giderek Küçük'e sarıldı. Koç, statta zafer turları atarken tebrikleri de birer birer kabul eti. Aziz Yıldırım ise oy sayımı başladıktan kısa bir süre sonra stadı terk etti.

Ali Koç'tan balkon konuşması! Kadıköy alev alev

Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın oylama sonuçları :
KULLANILAN OY SAYISI: 21350
GEÇERLİ OY SAYISI: 20736
AZİZ YILDIRIM'IN OYU: 4644
ALİ KOÇ'UN OYU: 16092

ALİ KOÇ'UN KAZANDIKTAN SONRAKİ İLK SÖZLERİ : Fenerbahçe'nin rekor katılım gösterilen tarihi seçiminin ardından 37. başkan olan Ali Koç, zafer konuşmasını yaptı. Koç, "Kırgınlık, kızgınlık yok. Hele kin, nefret kesinlikle yok. Ne yaşandıysa yaşandı, keşke yaşanmasaydı. Sayın Aziz Yıldırım olmasaydı ben burada olmazdım. Hayatta herkesin artıları ve eksileri vardı. Bu bilançonun sonucunda tek bir netice vardır. Başkanımızın Fenerbahçe'ye kattığı her şeyle efsane başkan olmayı fazlasıyla hak etmiştir." dedi. Mustafa Kemal'in yolunda yürüyeceklerini dile getiren Koç, "Mustafa Kemal’in yolunda yürümeye devam edeceğiz. Atamız Fenerbahçeli. Evet Fenerbahçe’ye çok yakındı tarihte. Ama onun kimi tuttuğu önemli değil, kimin onun yolunda yürüdüğü önemli" şeklinde konuştu.

SEÇİME REKOR KATILIM! : Üyelerin yoğun katılım gösterdiği kongrede oy verme işlemi saat 10.00'da başladı ve 38 sandıkta gerçekleştirildi. Saat 17.00'de stat kapıları kapandı.

Sıradaki üyelerin oy verme işleminden sonra Kongre Divan Başkanı Vefa Küçük'ün talimatıyla oy sayım işlemine geçildi. Başkan Aziz Yıldırım'ın seçim rengi sarı, Başkan adayı Ali Koç'un seçim rengi ise beyazdı. 21 bin 350'nin üzerinde üye, başkanını seçti. Önceki rekor: 9380 ile 3 Kasım 2013 seçimine aitti. Geçerli oy sayısı 20 bin 736 olarak açıklandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un seçim sonrası ilk konuşması

Ali Koç zaferi böyle kutladı!



Ali Şen'i güldüren Ali Koç sloganı!

Aziz Yıldırım stattan ayrıldı!

Tarihi Fenerbahçe kongresinde büyük şok!

4 BAĞIMSIZ ADAY KATILDI

Fenerbahçe'nin dün başlayan kongresinde sürpriz adaylar çıktı. Aziz Yıldırım ve Ali Koç listelerini divan başkanlığına teslim etti. Aziz Yıldırım ve Ali Koç’un adaylığından başka, listelere ek olarak 4 üye daha bağımsız aday olarak müracaat yaptı.

150 MİLYON TL VERECEĞİM: Aziz Yıldırım, “Ben sponsorluklarla beraber 150 milyon lira veriyorum bu kulübe. O da gelsin parayı koysun. Kulübün parası olsun. Ben artırdım, sen artırdın yok. 150 milyon veriyorum sponsorlarla beraber. Yaşasın Fenerbahçe” dedi.

BİR FAZLASINI VERECEĞİM: Bunun üzerine Ali Koç ise "Siz ne vereceğinizi söyleyin, ben 1 fazlasını vereceğim” diyerek Yıldırım'a meydan okudu. Şu bir gerçek ki hangi aday seçilirse seçilsin ekonomik olarak kazanan Fenerbahçe olacak.

YÖNETİM KURULU LİSTELERİ

Aziz Yıldırım'ın listesi: Şekip Mosturoğlu, Mahmut Uslu, Ali Yıldırım, Önder Fırat, İlhan Ekşioğlu, Ebru Özdemir, Davut Dişli, Yahya Uğur, Fatih Öztürk, Mithat Yenigün, Nihat Özbağı, Ozan Balaban, Selim Kosif, Metin Doğan

Aziz Yıldırım kimdir? Aziz Yıldırım kaç yaşında ve nereli?

Ali Koç'un listesi: Semih Özsoy, Erol Bilecik, Mehmet Burhan Karaçam, Sevil Zeynep Becan, Şaban Erdikler, Mustafa Tankut Turnaoğlu, Fethi Pekin, Metin Şen, Turhan Şahin, Mustafa Kemal Danabaş, Acar Setaç Komşuoğlu, Simla Türker Bayazıt, Ömer Okan, Burak Çağlayan Kızılhan

Ali Koç kimdir? Ali Koç'un serveti ne kadar?

Yorumlar
TREND HABERLER