FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin yeni transferi Slimani imzayı attı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Islam Slimani için imza töreni düzenlendi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Slimani imzayı attı

Fenerbahçe, yeni transferi Islam Slimani için imza töreni düzendi.

İSLAM ÇOK İSTEKLİYDİ : İlk olarak sözü alan Comolli, "Bu sezonki beşinci imzamızı atıyoruz. Leicester City ile İslam'ın transferi konusunda anlaşmaya vardık. Onu buraya getirmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İlk günden bu yana forvet bölgesine istediğimiz bir oyuncuydu. O da buraya gelmek için istekliydi... Cumartesi günü oynayacak duruma gelmesi için çaba harcıyoruz. Halledip Cumartesi günü oynayacak hale gelmesini umuyoruz." şeklinde konuştu.

LEİCESTER KONUŞMAK İSTEMİYORDU : Comolli, golcü transferinin Benfica maçına yetişmemesi hakkındaki eleştirilere, "Golcü daha erken gelse sonuç değişir miydi, bu bilinmez. Biz İslam'ı ilk maç öncesi buraya getirebilmek için her şeyi yaptım. Leicester ile her gün telefonda konuştum. Transferin farklı aşamaları var. Oyuncu ile ilgili sorun yoktu ama kulübü konusunda henüz o noktaya gelmemişti. Slimani de arayarak buraya gelmek istediğini belirtiyordu. Anlaşmaya yanaşmıyorsa kulüp, onları zorlayamazsınız. Konuşmak bile istemiyorlardı, bu şartlarda transfer gerçekleşti." cevabını verdi.

EMRE AKBABA'YI YALANLAMADI! : Emre Akbaba hakkında ise, "Dedikodularla ilgili konuşmak istemiyorum. Emre Akbaba iyi bir futbolcu ama bunun dışında fazla bir şey söylemeyeceğim. Sürekli UEFA ile görüşme halindeyiz. Yapılabilecek her transfer kontrol altında. Başkan da bunu net şekilde açıkladı. Büyük sınırlamalar için çalışmalarımızı yürüttüğümüzü söyleyebilirim." açıklamasını yaptı.

ALPER'E AYIP ETTİNİZ : Fransız futbol adam, "Bence Alper Potuk'a ayıp ettiniz. Çok çok iyi performans sergiledi, çok güzel gol attı. Elinden gelen her şeyi yaptı. Belki de onun pozisyonu yavaş yavaş 9 numaraya evrilecek." açıklamasını yaptı.

Slimani'nin açıklamaları şöyle; Damien'a bana bu fırsatı sunduğu için teşekkür ediyorum. Burada bulunduğum için çok mutluyum. Bu kulübü mutlu edebilmek için her şeyimi vereceğim. Gerçekten çok iyi takımız. Benfica gibi iyi bir takıma karşı oynamamıza rağmen takımdan kaliteyi gördüm. Gayet açık şekilde iyi işler yapabileceğimizi gördüm.

İngiltere'de Portekiz'e kıyasla daha az şans buldum. Bambaşka bir ortam. Sakatlık durumunun da etkili olduğunu düşünüyorum. Asist ve gol sayılarımın fena olmadığını düşünüyorum.

Fenerbahçe'de olmaktan dolayı mutluyum. Tekliflerle ilgili bir şey söylemeyeceğim. Derbilerdeki atmosferin sıra dışı olduğunu biliyorum. Benfica maçında gördüm, derbilerdeki atmosferi hayal edemiyorum.

Milli takımdan arkadaşım Feghouli ile gelmeden önce konuştum, imzadan sonra da beni tebrik etti. Takımda çok fazla Fransızca konuşan var. Ayrıca Portekizce, İngilizce, Arapça konuşabiliyorum. Problem yaşayacağımı sanmıyorum. Roberto Soldado çok büyük bir oyuncu. Takımın içerisinde rekabetin olması iyi bir şeydir. Bu Fenerbahçe'ye fayda sağlayacaktır.

Bu haftaki maç için 90 dakikaya hazır mıyım? Buna hoca karar verir. Forvet pozisyonunda oynuyorum. Atabildiğim kadar sayıda gol atmak istiyorum.

Phillip Cocu Giuliano'yu gözden çıkardı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER