FENERBAHÇE

Fenerbahçe'ye ağır ceza geliyor

Sarı-lacivertli taraftarın attığı su şişesi Volkan Babacan’ı yaraladı, fatura Fenerbahçe’ye kaldı. PFDK’ya sevk edilecek kulübün ağır bir para cezasıyla karşı karşıya kalacağı belirtildi.

Fenerbahçe'ye ağır ceza geliyor

Fenerbahçe tribününden gelen bir su şişesi Volkan Babacan’ın başını yaraladı, sarı-lacivertli kulübün başı belaya girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısı başlamadan önce tribünlerden atılan bir pet şişe, Medipol Başakşehir kalecisi Volkan’ın başına isabet etti. Bir anda kendini yere bırakan Volkan Babacan’a sağlık görevlileri mücadele etti. Tecrübeli file bekçisinin tedavisinin ardından maçın hakemi Fırat Aydınus gecikmeli olarak mücadeleyi başlattı.

Kadıköy'de akılalmaz olay! Volkan Babacan yere yığıldı

Bir taraftarın yaptığı bu hamle, Fenerbahçe’nin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmesine neden olacak. Tribünlerden sadece bir şişe gelmesi nedeniyle seyircisiz oynama cezasının beklenmediği ancak kulübe ağır bir para cezasının geleceği dile getirildi. Kulüp de tribünleri çeken kamera görüntülerinden hareket ederek şişe atan taraftarı tespit etmeye çalışacak.

Volkan Demirel geceye damga vurdu!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER