TRANSFER

Fenerbahçe'ye bir dev daha

Sow'a Birlesik Arap Emirlikleri ve Katar'dan teklifler gelince Vitor Pereira Hulk talebinde bulundu.

Fenerbahçe'ye bir dev daha
Sow'a Birlesik Arap Emirlikleri ve Katar'dan teklifler gelince Vitor Pereira Hulk talebinde bulundu.

Kadrosuna kattıgı süper yıldızlarla adeta "Rüya takım"kuran Fenerbahçe, "dev" bir adım daha atmaya hazırlanıyor. Baskan Aziz Yıldırım önceki gün "Sow'a Dubai ve Katar'dan teklifler geliyor. 15 milyon euro verdiler, satmadık. Ama 17 verirlerse yapacak bir sey yok" derken, Senegalli golcünün takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olması, Zenit'in yıldızı Hulk'u yeniden gündeme getirdi. 

Brezilyalı golcüyü çok isteyen teknik direktör Vitor Pereira'nın, sportif direktör Giuliano Terraneo ile Hulk için bir görüsme yaptıgı ögrenildi. Porto'dan eski ögrencisi olan Hulk'u Fenerbahçe'de görmenin hayalini kuran Pereira'nın bu transferden umutlu oldugu ifade edildi.

Deneme

Terraneo'nun ise yönetimle yapacagı görüsmenin ardından Rusya seferine çıkması bekleniyor. 29 yasındaki golcü için Zenit kulübünün kapısını çalmanın hazırlıklarına baslayan "transfer sihirbazı" Terraneo, bu transferi de basarıyla sonuçlandıracagına inanıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; toItalyan futbol adamının, gerekirse Hulk'u kiralama formülü üzerinde de çalıstıgı kaydedildi. Öte yandan önceki gün Rubin Kazan'a ceza alanı dısından muhtesem bir gol atan Hulk'un, Van Persie'li, Nani'li, Fernandao'lu Fenerbahçe'ye gelmeye hazır oldugu da vurgulandı. Geçen sezon ligde 28 maçta 15 gol kaydeden süper sambacı, bu sezon ise ilk 6 haftada 4 gol attı. Hulk'un sözlesmesi 2019'da bitiyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER