ANTALYASPOR

Fenerbahçe'ye darbeyi vurdu ortadan kayboldu!

Yekta Kurtuluş, ilk yarıdaki Fenerbahçe maçında 7 hafta sonra 11’e sahaya çıkıp, 3 yıl sonra gol sevinci yaşadı.

Fenerbahçe'ye darbeyi vurdu ortadan kayboldu!

Sarı-Lacivertliler o maçı 1-0 kaybetti, zirve yarışından koptu. Fenerbahçe’ye ağır bir darbe vuran 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, o karşılaşmadan ne doğru düzgün forma giydi ne de gol-asist katkısı yaptı. Yekta, bu hafta da cezası nedeniyle yok.

12 Aralık 2016... Bir önceki hafta derbide Beşiktaş ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe, 14. hafta mücadelesinde Antalyaspor’a konuk oldu. Üstelik lider Başakşehir, Gençlerbirliği ile berabere kalınca aradaki puna farkını indirme şansı vardı. Ancak olmadı. Ligin ilk 6 haftasında 11 oynadıktan sonra gözden düşen ancak takımdaki eksikler nedeniyle o gün 11’deki yerini alan Yekta Kurtuluş, Fenerbahçe’yı yıktı. Ceza sahası dışından attığı müthiş golle Antalya’ya galibiyeti getirdi.

Dick Advocaat gidiyor mu kalıyor mu? İşte ihtimaller

Fark 7 puana çıktı

Üstelik bu gol, Süper Lig’de 3 yıl sonra yaşadığı ilk sevinci oldu. Sarı-Lacivertliler, bu yenilgiyle zirvenin 7 puan gerisinde kaldı. Bir anlamda şampiyonluk yarışına havlu atacağının sinyallerini verdi. Fenerbahçe’ye bu ağır darbeyi vuran Yekta, sonraki 2 maçta yine 11’de görev yaptı. Ardından 21. haftada Karabük karşısında 11’de sahaya çıksa da 13. dakikada sakatlandı.

Fenerbahçe dünya yıldızının peşinde

Kart cezalısı

Fanatik'in haberine göre; 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, Sarı-Lacivertliler’e attığı golden sonra ne doğru düzgün forma giydi ne de takımına gol-asist katkısı yaptı. Adeta ortadan kayboldu. Yekta, son oynanan Başakşehir mücadelesinde gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştüğü için bu haftaki Fenerbahçe mücadelesinde görev yapamayacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER