FENERBAHÇE

Fenerbahçe'ye Nani için çılgın rakam

Futbolda Çin fırtınası hızını her geçen gün biraz daha artırarak devam ediyor.

Fenerbahçe'ye Nani için çılgın rakam

Astronomik ücretlere yıldız isimleri ligine katan Çinliler, Türkiye’deki önemli isimlere de kancayı taktı.

Fenerbahçe’nin iki yıldızı da bu kulüplerin takibine girdi. Luis Nani için yapılan 20 milyon euroluk teklif geri çevrilmesine rağmen, bu transfer defteri bir türlü kapanmıyor. Çinliler’in bu rakamın da üzerine çıkarak sarı-lacivertli yönetimin kapısını bir kez daha çaldığı ancak sonuç alamadığı belirlendi.

Benzer bir durum Van Persie’de de yaşandı. Hollandalı yıldız için başka bir Çin ekibi tarafından yine benzer bir teklif sunuldu. Ancak yönetim net bir dille bu teklifi de geri çevirdi.

Çinliler rekor bonservisi de ödedi!



Takımın iki önemli yıldızına gelen bu tekliflerin kabul edilmemesindeki en önemli sebep ise hedeflenen sportif başarı. Yeni kurulan kadrodaki bu isimlerden birinin ayrılması yönetime göre başarının riske atılması anlamına geliyor. Sarı-lacivertliler için öncelikli hedef şampiyonluk, ardından da özlem ile beklenen Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmek. Bunun yolu da kurulan iyi kadroyu muhafaza etmekten geçiyor. Yöneticiler mevcut kadroya güvendiklerini ve uzun vadede büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını ifade ettiler.

Milliyet'in haberine göre; Ligin en değerli kadrolarından birine sahip olan Fenerbahçe’nin iki yabancısı Kjaer ve Diego’nun da takipte olduğu ancak gelen hiçbir teklifin dikkate alınmadığı belirtildi.

Luis Nani bu sezon ligde 16 maça çıktı. Portekizli yıldız altı gol beş asist yaparak takımına büyük katkı verdi.

Yorumlar
TREND HABERLER