FENERBAHÇE

Fenerbahçe'ye sürpriz çağrı

Fenerbahçe ilk sıraya aldığı Falcao'nun transferi için uğraşırken Santos kulübü Gabriel Barbosa için, "Gelin masaya oturalım"dedi.

Fenerbahçe'ye sürpriz çağrı

Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Bir süredir bonservisi Monaco'da bulunan ve Chelsea'de kiralık olarak forma giyen Falcao'yu bitirmek isteyen Sarı-Lacivertli yönetim bu transferde olumsuzluklar yaşarken Brezilya'dan gelen bir haber ortalığı sarstı.

PEREİRA ÇOK İSTEMİŞTİ

Ağustos ayından beri Santos'un 19 yaşındaki yıldızı Gabriel Barbosa'yı bitirmek için büyük bir uğraş veren Fenerbahçe yaptığı tüm girişimlerden olumsuz cevap alırken Sarı-Lacivertli yönetim ve Teknik Direktör Pereiara bu oyuncuyu çok istemesine rağmen bu transfer bir türlü gerçekleşmemişti.

Erman Toroğlu'ndan ikinci yarı kehaneti

BAŞKANDAN GELEN TEKLİF HEYECAN YARATTI

Fenerbahçe bu oyuncuyu askıya alırken Santos Başkanı Modesto Roma'dan gelen teklif heyecan yarattı. Brezilya kulübünün maddi sıkıntı içine düşmesi ve futbolcularına ödeme bile yapılmaması nedeniyle F.Bahçe'ye, "Gabriel Barbosa'yı satabiliriz" önerisi yapıldı.

EN KISA SÜREDE GİRİŞİMDE BULUNACAKLAR

Genç oyuncu için daha önce 20 milyon Euro isteyen Santos Başkanı Modesto Roma'nın kulübün içinde bulunduğu maddi kriz nedeniyle indirime gitmeyi kabul ettiği ortaya çıktı. Modesto Roma'nın, "Gelin bu transferi yeniden konuşalım. Orta noktada anlaşabiliriz. Size ödemede de kolaylık sağlayabilirim" dediği iddia edildi. F.Bahçe Yönetimi'nin beklenmedik bu gelişme üzerine Sportif Direktör Terraneo ile birlikte girişimde bulunacağı gelen bilgiler arasında.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER