FENERBAHÇE

Fenerbahçe'ye sürpriz takas teklifi

Fenerbahçe Serdar Aziz'i Bursaspor’dan resmen istenecek.. Karşılığında ise Bursaspor bakın ne teklif edecek..

Fenerbahçe'ye sürpriz takas teklifi

Milli futbolcu Bursaspor’dan resmen istenecek. Timsah’ın kaptanı için yeşil-beyazlı kulüp 7 milyon euro talep ediyor. Fenerbahçe bu rakamı makul bir seviyeye indirip transferi bitirmeye çalışacak.

Fenerbahçe'de Alves ve Kadlec kesin gidiyor, kiralık Abdoulaye Ba ile de devam etmeme kararı alındı. Stoper olarak elde sadece Simon Kjaer ile kiralıktan dönecek olan Hakan Çinemre kalıyor. Sarı-lacivertliler, defansta doğan bu boşluğu doldurma adına ilk hamleyi, Kjaer'in milli takımdan kaptanı olan Brondby'de oynayan Dainel Agger'le anlaşıp yapmıştı. 31 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçeli olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

Luis Nani sevgisini vücuduna kazıttı



Agger'le anlaşmışlardı

Fotomaç'ın haberine göre; Hakan Çinemre'yi yeniden kiralığa gönderme planları yapan Kanarya, Agger'in dışında iki stoper daha alacak. Bu iki isim için öncelikli ve vazgeçilmez aday, Bursaspor kaptanı Serdar Aziz. Ancak yeşil-beyazlı yönetim, milli futbolcu için 7 milyon euro'luk bir bonservis bedeli belirledi ve takasa da kesinlikle yanaşmıyor. İç transferi hallettikten sonra kolları sıvayacak olan sarı-lacivertli yönetim, öncelikli iş olarak Serdar Aziz için Bursaspor'la masaya oturacak. Timsah, bonservis bedelini 4-5 milyon euro seviyelerine çekerse, transfer gerçekleşecek.

Fenerbahçe'de Milan Rapaiç sesleri



'SiZ DE FERNANDAO'YU BİZE VERiN'

Bursaspor, Serdar Aziz için takasa asla yanaşmıyor. Bir isim hariç: Fernandao! Eğer Fenerbahçe Fernandao'lu bir formül sunarsa, Serdar'ın transferi para+takasla da gerçekleşebilir. Ancak Fenerbahçe golcüsünü Timsah'a geri vermeye hiç mi hiç niyetli değil

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER