FENERBAHÇE

Fenerbahçe'ye transferde kötü haber

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Hollandalı golcü Bas Dost'a Fransız kulübü Paris Saint-Germain de göz dikti.

Fenerbahçe'ye transferde kötü haber

29 yaşındaki oyuncunun Sporting Lizbon’dan bonservissiz ayrılma ihtimali üzerine Milan’dan sonra PSG de devreye girdi. Sarı-lacivertli yönetimin bu transferi çözmek için Kuyt, Advocaat ve Cocu’nun da menajerliğini yapan menajer Rob Jansen’i devreye soktuğu öğrenildi.

Fenerbahçe’de transfer harekatı yoğun şekilde devam ediyor. Arsenal’den ayrılan İngiliz futbolcu Jack Wilshere ile orta sahayı güçlendiren sarı-lacivertliler şimdi de forvet hattına önemli bir takviye yapmaya çalışıyor.

Bunun için de en önemli aday Sporting Lizbon’dan ayrılmak üzere olan Hollandalı golcü Bas Dost.

Taraftarın saldırısı sonrası yaralanan ve kulübünden ayrılma kararı alan futbolcunun bedelsiz gitme ihtimali de söz konusu. Portekiz ekibi böyle bir durumun olmadığını ifade edip futbolcuyu bu şekilde transfer etmeyi planlayan kulüplerin büyük hata yapacağını ifade etse de Bas Dost, gemileri yakmış durumda.

Hollandalı oyuncu taraftarın antrenmanı basıp kendisini yaralamasının tek taraflı fesih hakkı doğurduğunu düşünüyor. Bu çerçevede de kulüplerle görüşmeleri bu plan üzerinden yapıyor.

Jansen güvencesi : Bas Dost’un bonservissiz ayrılma ihtimali de birçok kulüp için futbolcuyu cazip hale getirmiş durumda. Milan’ın ardından Fransız ekibi PSG de devreye girdi. Fransızlar, futbolcunun menajeriyle görüşmelere başladı.

Bas Dost, bonservissiz geleceğini ifade edip kendisini isteyen kulüplerden 5 milyon euro imza parası, 5 milyon euro da yıllık ücret talep ediyor.

Transferin sorunlu olması ve önemli kulüplerin devreye girmesinin ardından sarı-lacivertliler bu transferi çözmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Bunun için de Hollanda ve dünyanın önemli menajerlerinden olan Rob Jansen’i devreye soktu. Kuyt, Advocaat ve Cocu’nun menajerliğini yapan Jansen bu isimlerin sarı-lacivertli takıma gelmesinde önemli rol oynadı.

Bas Dost’un Sporting Lizbon’a transferinde de menajerliğini yapan Jansen şimdi de futbolcuyu Fenerbahçe’ye getirmek için yoğun bir çalışma içinde.

Feyenoord Fenerbahçe ile karşılaşacağını duyurdu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER