FUTBOL

Fenerbahçe'yi şaşkına çevirecek stat!

"Fenerbahçe neye uğradığını anlamayacak. Sebebi maç sırasında Krasnodar'da hava sıcaklığı eksi 5 derece iken stadın içinde hissedilen şaşkına çevirecek..."

Fenerbahçe'yi şaşkına çevirecek stat! - Sayfa 1

UEFA Avrupa Ligi son 32 maçında Rusya'nın FC Krasnodar takımı ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'yi zorlu bir atmosfer beklediğini belirten Krasnodar takımının üst yönetiminde yer alan Türk iş adamı Bahattin Demirbilek, "Muhteşem atmosferli bir statta Fenerbahçe'yi misafir edeceğiz" dedi.

Fenerbahçe'yi şaşkına çevirecek stat! - Sayfa 2

MAÇ SAATİ DIŞARDA -5, STATTA 10 DERECE Rusya deyince akla ilk gelenin soğuklar olduğunun ancak Fenerbahçeli futbolcuların ve taraftarların bundan hiç çekinmemeleri gerektiğini belirten Bahattin Demirbilek, şunları söyledi: "Krasnodar'da maç akşamı eksi 5 falan olması bekleniyor, fakat biz içerdeki ısıtma sistemlerimizle dışarıdaki ısıyı içeride bir 10-15 derece değiştirebiliyoruz. Yani statta oynanacak karşılaşmada yaklaşık artı 10 derece bir hava sıcaklığı yakalayacağız diye düşünüyorum.

Fenerbahçe'yi şaşkına çevirecek stat! - Sayfa 3

Zeminin alt yapısında öyle bir düzenleme yapılmıştır ki teknik olarak, tüm sporcu kardeşlerimiz gönül rahatlığı ile çıkıp sağlıklarına hiçbir şekilde zarar gelmeyecek şekilde çok rahat futbol oynamaya hazır onları bekliyor. Çok güzel bir zemin var onları bekleyen.Stat çok konuşulduğu için fazla detaya girmek istemiyorum ama statta üç unsur öne çıkıyor; dünyanın en modern statlarından biri, teknolojik anlamda dünyanın en teknolojik stadı ve aynı zamanda da anıt eser mantığı üzerine kurulmuş bir o kadarda klasik bir mimarinin birleştiği bir yapıt. Bu muhteşem atmosferde Fenerbahçe'yi çok zevkli bir ortam bekliyor."

Fenerbahçe'yi şaşkına çevirecek stat! - Sayfa 4

Dünyanın konuştuğu en modern statlardan olan Krasnodar Arena'yı inşa eden Türk iş adamı Bahattin Demirbilek, "Soğuktan korkmasınlar stadımızdaki teknoloji sayesinde dışardaki soğuğu hissettirmeyeceğiz, futbol için en elverişli ortamı sunacağız. Futbolcular da seyirciler de böyle bir statta oynamanın konforunu yaşayacaklar" şeklinde konuştu.