FENERBAHÇE

Fenerbahçe'yi ziyaret ettiler yüzlerini gizlediler

Çaykur Rizespor maçı için Trabzon'da konaklayan Fenerbahçe'yi ziyaret eden öğrenciler üzlerini 'emoji'lerle gizledi.

Fenerbahçe'yi ziyaret ettiler yüzlerini gizlediler

Çaykur Rizespor maçı için Trabzon'da konaklayan Fenerbahçe Futbol Takımı'nı ziyaret eden KTÜ GFB üyesi bir grup öğrenci, sosyal medyadan paylaştıkları ziyaret fotoğrafında yüzlerini 'emoji'lerle gizledi.

Trabzon'da bulunan Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) öğrenim hayatını sürdüren bir grup öğrenci, Çaykur Rizespor maçı öncesi Fenerbahçe Futbol Takımı'nı ziyaret etti.

Sarı lacivertli takımın Trabzon'da kaldığı otele giden KTÜ GFB grubu üyesi bir grup öğrenci, daha önce gerek sosyal medya gerek sosyal medya olsun tartışmaları göz önünde bulundurarak ilginç bir paylaşıma imza attı.

Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk ile ziyaretten fotoğraf paylaşan KTÜ GFB grup üyeleri, "Rize deplasmanı için Trabzon'a gelen Fenerbahçemizi konakladığı otelde ziyaret ettik" ifadelerine yer verirken yüzlerini emoji ile kapatıp kimliklerini gizlemeleri dikkat çekti.

KTÜ'lü öğrencilerin bu hareketi sosyal medyada büyük yankı uyandırırken birçok espriye neden oldu.

Fenerbahçe'yi ziyaret ettiler yüzlerini gizlediler

DAHA ÖNCE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞLARDI

Hatırlanacağı üzere Trabzon'da 2012 yılında Fenerbahçe kafilesini ziyaret eden öğrenciler, yüzleri açık fotoğraf paylaşmışlardı. Sosyal medyada yayılan bu fotoğraf nedeniyle daha sonra çok sayıda tehdit mesajı aldıklarını iddia eden öğrenciler Trabzon Adliyesine giderek kendilerini tehdit edenler hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Yeniden böyle bir durumun yaşanmamasına adına KTÜ'lü öğrencilerin bu şekilde bir paylaşım yaptığı kaydediliyor. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER