KARABÜKSPOR

Feridun Tankut'tan Galatasaray'a tepki!

Igor Tudor'un Galatasaray ile 1.5 yıllık anlaşmaya varmasının ardından Karabükspor Feridun Tankut açıklamalarda bulundu.

Feridun Tankut'tan Galatasaray'a tepki!

Galatasaray'ın Igor Tudor ile 1.5 yıllık anlaşmaya varmasına Karabükspor Başkanı Feridun Tankut'un tepkisi devam ediyor.

"ŞİKAYET EDECEĞİZ"

Galatasaray'ın Tudor ile anlaşmaya varıldığını açıklamasının ardından soruları yanıtlayan Tankut, "Vay Galatasaray haline" dedi. Tudor ve Galatasaray'ın kendilerini büyük bir hayal kırıklığına uğrattığını ifade eden Tankut, "Almanya'dan yarın dönüyorum ve geldiğim gibi kulübümüzün avukatları ile bir toplantı yapacağız. Galatasaray'ı önce TFF'ye ardından da UEFA ve FIFA'ya şikayet edeceğiz" dedi.

"KİMSE BİZİ ARAMADI"

Tudor ile Galatasaray'ın anlaşmasının adından bazı araştırmalar yaptıklarını ifade eden Tankut, "Tudor, meğer bize yaptığını daha öne Hajduk Split ve PAOK'a yapmış. Bunları öğrendikten sonra vay Galatasaray'ın haline diyorum. Galatasaray'dan bizi kimse aramadı. Hocamıza talip oldukları zaman aramadılar, iş bittikten sonra da aramasınlar zaten." şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın 59. teknik direktörü Tudor oldu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER