MİLLİ TAKIM

Fernandao'nun Milli Takım hayali Ömer Çatkıç'ı kızdırdı

Eski milli futbolcu Ömer Çatkıç, Fernandao'yu alıp milli takım forması giydirilirse milli takımın kulüp takımından farkının olmayacağını söyledi.

Fernandao'nun Milli Takım hayali Ömer Çatkıç'ı kızdırdı

Eski milli futbolcu Ömer Çatkıç, katıldığı bir televizyon programında Fenerbahçe'nin Brezilyalı forveti Fernandao'nun milli takıma alınmaması gerektiğini savundu..

Eski milli futbolcu Ömer Çatkıç, İsveç karşısında oynamaya çalışan bir milli takım olduğunu belirterek, "Kadroya baktığımız zaman takımda oyunu bozacak bir futbolcu yoktu. Kadroda bulunan futbolcuların hepsi topa sahip olduğu zaman iyi işler yapabilecek futbolcular. Mehmet Topal'ın stoperde kullanılması bence olumlu bir tercihti. Elinizdeki kadroya baktığınız zaman bir Çağlar vardı ve onun da tecrübesi yoktu. Özellikle 38 dakikada Hakan Balta sakatlanana kadar çok güzel bir milli takım ve topa sahip olan bir milli takım izledim" dedi.

Fernandao Mlli Takım'a alınmıyor çünkü...

"FERNANDAO'YU ALIP MİLLİ TAKIM FORMASI GİYDİRMEYELİM"

TGRT Haber'de Hakan Dede'nin moderatörlüğünde yayınlanan 'Tarafsız Saha' programının yorumcularından olan Çatkıç, "Cenk Tosun tek başına kalsa da orta sahadan bir futbolcuyu oradan alıp forvet hattında oynatalım. Ama Fernandao'yu alıp milli takım forması giydirmeyelim. Herkes Almanya'dan örnek veriyor. Almanya'da Mesut Özil, Emre Can ve Khedira'dan bahsediyorlar. Bunlar Almaya'da doğmuş ve orada yetişmişler, çok farklı futbolcular. Futbol kültürünü Almanya'da almışlar. Fernandao'yu alıp milli takım forması giydirilirse kulüp takımından farkınız kalmaz. Milli takım oyununu ve aidiyet duygusunu anlamıyor. Bunu çok iyi ayırmamız gerekiyor. Kesinlikle Fernandao'nun milli takımda olmasını kabul edemiyorum" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER