DİĞER HABERLER

Fernandao'ya Ay-Yıldız cevabı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı golcüsü Fernandao, milli takım üzüntüsü yaşıyor!

Fernandao'ya Ay-Yıldız cevabı
28 yaşındaki Fenerbahçeli Fernandao'nun ay yıldızlı formayı giyme arzusu '5 yıl Türkiye'de ikamet etme' şartına takıldı.

Geçen günlerde FBTV'ye yaptığı açıklamada Türkiye Milli Takımı'nda oynamayı çok istediğini söyleyen Fernandao ile görüşen sarı lacivertli idareciler bunun koşullarını anlattı.

İdareciler, Fernandao'ya, milli takımda oynayabilmesi için Türkiye'de 5 yıl ikamet etmiş olması gerektiğini ancak kendisinin henüz 3 yıldır burada olduğunu hatırlattı. Böylece, Brezilyalının ay yıldız hayali şimdilik suya düşmüş oldu.

 

'BU FIRSATI TEPEMEZDİM'
Hürriyet'in haberine göre; Fernandao, öte yandan Bursaspor cephesinden kendisine gelen eleştiriler için de takım arkadaşlarına dert yandı. Kariyerinin Bursaspor'da oynamasıyla birlikte yükselişe geçtiğini belirten sambacı, ama F.Bahçe'de Nani, Van Persie gibi oyuncuların yanında oynamaya başlamısayla da ismini Avrupa'da da duyurmaya başladığını söyledi.

Bu iki oyuncunun takım arkadaşı olmasının bile kendisi için çok önemli olduğunu belirten Brezilyalı, bu nedenle Bursa'nın eleştirilerinin yersiz olduğunu kaydetti. Fernandao, kariyeri için F.Bahçe'nin bir basamak olduğunu belirtti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER