GALATASARAY

Fernando Muslera ve Maicon’dan Fernando paylaşımı

Galatasaray'ın deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 yenildiği maçta Matus Bero'nun, Fernando'ya yaptığı müdahale gündeme otururken Fernando Muslera ve Maicon, Instagram hesaplarından müdahale anının görüntüsünü paylaştı.

Fernando Muslera ve Maicon’dan Fernando paylaşımı

Süper Lig’in 10. haftasında Trabzonspor’un konuğu Galatasaray’ı 2-1 yenidiği maçta tartışmalı bir karar yaşandı. Karşılaşmanın 32. dakikasında Trabzonspor’un orta saha oyuncusu Bero, Fernando’ya sert bir müdahelede bulundu.

Yerde kalan Fernando’nun tedavisi devam ederken hakem Halis Özkahya’nın Bero’ya kart göstermemesi Galatasaraylı futbolcuların büyük tepkisini çekti. Futbolcuların yoğun itirazları sonuçsuz kalırken bu pozisyon sosyal medyada gündeme oturdu.

Trabzonspor’u 2-1 kazandığı maç sonrası Galatasaraylı futbolcular Muslera ile Maicon Bero’nun müdahale anını sosyal medya hesaplarından paylaşarak hakem Halis Özkahya’nın kararını eleştirdi. Maicon da Muslera da “Neredeyse topu alıyordu” mesajını paylaştı.

Fernando

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün de pozisyona değinirken “İlla ki bağıran mı kazanacak? Maçın ilk yarısında Fernando’nun pozisyonunda kırmızı kart çıkmalıydı, hakem kart bile vermedi!” şeklinde sert konuştu.

Fernando

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER